Lekcija za kćer: Postao "najbolji tata na internetu" nakon što se pojavio u vrućim hlačicama na obiteljskoj večeri

Foto: Becky Mackintos/Dadshortshorts.com

JEDAN se tata iz Ute, kojem je dozlogrdilo gledati svoju kćer tinejdžericu u prekratkim hlačicama, odlučio povući zanimljiv potez.

Naime, Scott Mackintosh pokazao joj je kako se osjeća kad je vidi u takvoj odjeći kako bi ona shvatila da to što nosi nije "slatko kao što ona misli" i to tako što je sam odjenuo "vruće traperice" na obiteljsku večeru u restoranu. Sve je upotpunio i majicom na kojoj je pisao "Najbolji tata ikad", a fotka koju je objavila njegova supruga Becky na svom blogu ubrzo se proširila društvenim mrežama, piše NY Daily News.

"U našoj obitelji imamo prilično čvrste smjernice o skromnosti. Ja vjerujem da način na koji se odijevamo šalje poruku o nama i utječe na to kako se ponašamo i kako se ljudi ponašaju prema nama", napisao je ovaj otac sedmero djece na supruginom blogu, a otkad se fotka proširila društvenim mrežama, Mackintosh je zaradio titulu najboljeg tate na internetu. Barem u ovom tjednu.

Na svoj se potez odlučio nakon što njegova kći nije željela presvući kratke hlačice koje je izabrala odjenuti na spomenutu obiteljsku večeru. Kaže da je kći "uspio slomiti" u trenutku kad su došli do slastičarnice: "Odbila je ući unutra s ocem koji je tako sramoti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara