Lennon se pomokrio u koktel najveće američke seks bombe, a onda je s guštom gledao kako pije

Lennon se pomokrio u koktel najveće američke seks bombe, a onda je s guštom gledao kako pije

Screenshot: YouTube

STARI prijatelj Johna Lennona Chris Hutchins prisjetio se za Daily Mail što se dogodilo one noći kad se seks bomba Jayne Mansfield pojavila na vratima njegove kuće pokušavajući ga zavesti, no umjesto noći pune strasti dobila je nešto posve drugačije.

"Kad sam tek postao prijatelj s The Beatlesima imali smo tri zajedničke osobine: bili smo ludi za rock 'n' rollom, stalno nam je nedostajalo novca i bili smo stalno gladni. Ovo posljednje dovelo je Ringa Starra i mene do neugodnog susreta s američkim rokerom Little Richardom. Bilo je to u studenom 1962., kad sam radio na njegovoj turneji. U to je vrijeme nastupao u hamburškom klubu s bendom u usponu poznatom kao The Beatles. Imao sam 22 godine i bio sam otprilike iste dobi kao dečki iz benda, pa smo se družili u garderobi Little Richarda, miješajući amfetamine i pivo i gušeći se u masnim odrescima koje je on platio. Jedne večeri Richard i njegov klavijaturist Billy Preston pozvali su Ringa i mene u njihov apartman na večeru. No, ispalo je da je riječ o suhim sendvičima, a naši domaćini imali su druge ideje o tome kako se možemo zabaviti. Kako bi dodatno naglasio da smo heteroseksualci, Ringo je pričao o najgorem spoju na kojem je bio u Liverpoolu, kad si je jedino mogao priuštiti sjedala u prvom redu, zbog čega su on i djevojka gledali gore u ekran. 'Sjedili smo tamo tri sata, a vratovi su nas zaboljeli. Čudno, nikad je više nisam vidio', pričao je Ringo, a ja sam se ubacio s pričom o djevojci s kojom sam se planirao ženiti. U zatišju naših macho šala, uspjeli smo pobjeći", ispričao je Hutchins.

Dodaje da je izbjegavanje nevolja jako teško kad ste The Beatles, a članovi benda s kojima se zbližio tijekom "Beatlemanije" njega su nazivali "Crispy". S vremenom je počeo izvještavati za magazin New Musical Express na temu života s The Beatlesima, pa ih je pratio posvuda, a najnezaboravnija turneja bila je ona po SAD-u 1964. godine.

"Kao i u Velikoj Britaniji, i tamo su ih progonile horde obožavateljica, a među njima nisu bile samo djevojke koje vrište. Čak su i najveća holivudska imena željela vidjeti kako dečki izgledaju uživo, a najdalje je otišla prsata seks bomba Jayne Mansfield. Kasno jedne noći pojavila se nepozvana na vratima unajmljene vile u Los Angelesu. Tamo sam bio sam s Johnom, a ostali su otišli gledati film u kući glumca Burta Lancastera. Žena koja je bila najpoznatiji američki seks simbol došla je s očitom namjerom da ga zavede", ispričao je Hutchins.

Prijatelj slavne četvorke potom nastavlja s pričom o metodama zavođenja prsate plavuše.

"U jednom trenutku je pitala: 'Je li ovo pravo?', povlačeći ga za kosu oblikovanu u prepoznatljivu frizuru The Beatlesa. 'Jesu li one prave', uzvratio joj je on spustivši oči na njene ogromne grudi. John je bio pravi ženskar, 'seksualni promet" u njegovim hotelskim sobama bio je daleko veći nego kod ostalih članova grupe. No koliko god je volio žene, mrzio je što se četvorku tretiralo kao predmet, a ne kao stvarne ljude i nije mogao podnijeti kad bi ga stranci dodirivali bez dopuštenja. Zbog toga se odlučio na odvratnu osvetu, pa se potajno pomokrio u koktel koji me zamolila da joj napravim, a potom s užitkom gledao kako ga pije i govori da je odličan", prisjetio se Hutchins.

Kad mu je Mansfield dosadila, izbacio ju je iz kuće, no kasnije se pojavila u klubu u kojem su se Lenonn i Hutchins pridružili Georgeu i Ringu na piću. "Tada joj je otkrio što se zapravo nalazilo u Beatle specijalitetu, kako je on nazvao koktel, pa smo morali brzo pobjeći jer ga je htjela udariti".

Bijeg nije lak, s obzirom na to da je vani policija obuzdavala rulju koja je nekako znala gdje se njihovi idoli nalaze. Hutchins je otkrio da je Lennon oduvijek znao da će umrijeti tragičnom smrću.

"Između whiskey i Cole na letu, rekao mi je da sluti da će umrijeti u tragičnim okolnostima. Znao sam da je ozbiljan, jer sam ga vidio natopljenog znojem prije koncerata, bio je prestravljen izlaskom pred publiku", ispričao je prijatelj slavnog pjevača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara