Let 3 odgovorio zabrinutoj Mladeži HDZ-a: Fakat nije daleko od pizde do guzice

Let 3 odgovorio zabrinutoj Mladeži HDZ-a: Fakat nije daleko od pizde do guzice

Foto: Press

OTKAKO je najavljeno da će se 3. lipnja, u sklopu proslave Dana grada koji se slavi idući dan, u Sisku održati koncert grupe Let 3, u medijima i na društvenim mrežama oglasili su se dušobrižnici koji koncert smatraju "neprimjerenim".

Podsjetimo, Mladež HDZ-a ističe pritom da "Let 3 često u svojim nastupima pokazuje razne oblike vulgarizma i nemorala", a najviše im smeta to što "Let 3 često ismijava Republiku Hrvatsku, Crkvu i branitelje".

"Sami nazivi njihovih pjesama i albuma, kao i svako pojavljivanje u medijima upućuju na to da se radi o glazbenoj grupi kojoj više priliče nastupi na festivalima alternativne glazbe nego na središnjoj proslavi Dana Grada Siska. S obzirom na to da je riječ o novcima iz gradskog proračuna, apeliramo da se građanima Siska omogući da sudjeluju u donošenju odluke o glavnom izvođaču na proslavi Dana Grada, a ne da im se nameće izbor glazbene grupe čiji sadržaj nije primjeren za širu publiku", stoji u priopćenju HDZ-ove mladeži.

Na sve ovo Let 3 je odgovorio vlastitim priopćenjem, poslanim redakciji Indexa, koje prenosimo u cijelosti:

"Fakat nije daleko od pizde do guzice

Mladeži HDZ-a čini se da Let 3 ismijava institucije hrvatske države.

Letu 3 čini se da Mladeži HDZ-a manjka razboritosti ako ne vidi:

- stranka HDZ osuđena je zbog korupcije
- njen višegodišnji lider Ivo Sanader osuđen je zbog korupcije
- lider HDZ-a prevario je hrvatsku državu i predao najveće hrvatsko poduzeće, INU, u ruke stranaca da bi za sebe primio mito
- HDZ-ov kadar je svojem rođi omogućio naplatu jednog izgrađenog WC-a po cijeni 50 normalnih WC-a
- HDZ-ovska predsjednica države izbacila je bistu Tita iz predsjedničkih dvora iako je Tito oteo okupatorima pola današnje Hrvatske
- Današnji predsjednik stranke ne izjašnjava se o tome da li je izvor njegovog prezimena turski, "Crni Marko" ili pak srpski, "Kurac Marko".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
I sad Let 3 ismijava? Halo !?

HDZ je ispod kamena izvukao Željku Markić kako bi preko nje diskriminirao poštene građane koji ne rade diskriminaciju među rupama, a nikada im nije zasmetalo što svećenici u miru božjem svrdlaju u guzice.

Čisto čudo je da HDZ kao neka stara bolesna kokoš uopće može izleći ikakvu mladež.

Poručite truloj koki da promjeni svoje ponašanje, da u narod ne unosi nemir i ne širi mržnju, a vi se ugledajte na nas jer smo napredna ljudska vrsta, anđeli novog vremena, duhovna bića u zemlji bez srca...

Raspuklo se od miline svako tijelo
Rockom milovano
Žililo moja,
Rujna žilo...
Kroz koju krv mi Rock & Rollna teče silno!
Oj strasti!
Rock & rollna silo
Vrapčićevo oko milo,
Jedan drugom krvi se napijmo!
"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara