Liječnik optužen za ubojstvo Michaela Jacksona iz zatvora otpjevao pjesmu, šokirao voditelja i javnost

Screenshot: CNN

ANDERSON COOPER za CNN je napravio intervju s dr. Conradom Murrayjem, optuženim na četiri godine zatvora zbog ubojstva Michaela Jacksona, odnosno propisivanja krive doze propofola koja je kralja popa usmrtila 2009. godine.

On nikad nije priznao krivnju pa je i ovaj put izjavio da je nevin: "Ja sam nevin čovjek i moram vam reći, jako mi je žao što je Michael preminuo, to je za mene velik gubitak i teret koji nosim i nosit ću još dugo vremena. Gubitak me shrvao, on mi je bio jako blizak, bili smo veliki prijatelji", ispričao je dodajući da je u posljednjim danima Jacksonova života bio "sredstvo za upijanje svih njegovih negativnosti".

Nakon toga voditelj ga je upitao kako je mogao dozvoliti pjevaču da uzme veliku dozu lijeka koja ga je na kraju koštala života: "On je to upotrebljavao dugo vremena i tvrdio je da zna kako sve funkcionira. Ja jesam potpisao lijek, ali on ga je već koristio i ja nisam bio taj koji ga je donio u njegovu kuću. Moj je recept samo povećao njegovu zalihu. Ja sam ga htio 'skinuti' s lijeka, ali Michael Jackson nije bio osoba kojoj samo možete reći: 'Spusti to', i on će vas poslušati. Moj pristup možda nije bio ortodoksan, ali moje su namjere bile časne", objasnio je.

A nedugo nakon toga, u nastavku intervjua, napravio je nešto što je šokiralo i voditelja i javnost: zapjevao je “The little boy that Santa Claus forgot” Nata Kinga Colea nakon čega je i pojasnio zašto je to napravio: "Ta pjesma priča moju priču. Tako sam ja odrastao, nisam imao Božiće, nisam imao igračke, nisam imao ništa, ali kako sam odrastao moje je srce ostalo cijelo i moje srce kaže da pomognem, da je sve što trebam raditi davanje. Želim davati", ispričao je.

Više o intervjuu emitiranom ovog utorka navečer pogledajte i pročitajte ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara