Lijepa pjevačica o borbi protiv bulimije: To je bila moja droga, moja ovisnost

Lijepa pjevačica o borbi protiv bulimije: To je bila moja droga, moja ovisnost

Foto: Instagram

KADA pogledate Nicole Scherzinger, teško je zamisliti da je lijepa pjevačica bila nesigurna u svoj izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Međutim, 36-godišnja Nicole se dugo borila protiv bulimije, a sada je u intervjuu za Cosmopolitan progovorila o toj borbi. 

"Dok razmišljam o tome, pokušavam ne zaplakati. To je užasna paralizirajuća bolest i to je za mene bilo jako mračno razdoblje. Zato suosjećam s ljudima koji imaju demone i glasove unutar svoje glave, koji nisu dobri prema sebi. To ti oduzme mogućnost da živiš svoj život. Ali možete se oporaviti od te bolesti i riješiti je se zauvijek. Ja sam to napravila i zato mi je važno da podijelim svoju priču. Skrivaš to od svijeta, izoliraš se. Ali možeš to pobijediti, zato ne odustajte jer ste tako posebni i stvoreni za velike stvari", rekla je Nicole.

U vrijeme svog najvećeg uspjeha s grupom Pussycat Dolls, pjevačica je od javnosti i kolegica iz benda skrivala svoju mračnu tajnu: "Mislim da nitko u bendu ili mojoj obitelji nije znao jer samo to tako dobro skrivala. Bilo me je sram. Znala sam da to nije normalno i zdravo jer sam uništavala samu sebe kroz taj krug poremećenog hranjenja. To je bila moja droga, moja ovisnost. To je beskonačan zloban krug. Počela sam gubiti glas, nisam mogla pjevati na koncertima, sjećam se da me menadžer pronašao onesviještenu na podu na Malti ili negdje na jugu Francuske. Pomislila sam da ću izgubiti sve što volim ako ne počnem voljeti sebe. Tužno je vidjeti kako sam potratila svoj život. Izvana sam imala sjajan život, bend je bio na vrhu svijeta, ali ja sam bila jadna iznutra. Nikada više neću dopustiti da se to dogodi, imam samo jedan život". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara