Lindsay Lohan pretjerala s botoksom i plastičnim kirurzima

Lindsay Lohan pretjerala s botoksom i plastičnim kirurzima

Foto: AFP

SVI JE se vrlo dobro sjećamo iz zarazne komedije "Zamka za roditelje" gdje je glumila uz pokojnu Natashu Richardson, no Lindsay Lohan danas prepoznajemo uglavnom po skandalima i razuzdanom načinu životu. Nimalo slično onoj miloj i dragoj djevojci iz svojih glumačkih početaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lohan je nedavno završila sa snimanjem autobiografskog filma o Elizabeth Taylor, a da joj se dopao imidž slavne dive pokazala je na nedavnom partiju u New Yorku kad se pojavila u bundi, omiljenom odjevnom predmetu Liz Taylor. Ispod bunde Lindsay je imala haljinu boje kože izvezenu šljokicama, no svi su uspjeli primijetili kako mlađahna glumica ne izgleda baš sjajno. Oni koji su se našli u njenoj blizini mogli su se iz prve ruke uvjeriti kako joj se lice pomalo izobličilo, što je prema pisanju američkih medija, rezultat brojnih tretmana botoksom i čestih posjeta plastičnom kirurgu.

Osim problema s licem 26-godišnja glumica ima nedaća i s novcem pa se privremeno preselila k majci Dini da ne bi morala plaćati najamninu. Trenutno spava u istoj prostoriji i u istom krevetu kao i kad je bila djevojčica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara