Ljepotica diskvalificirana s izbora za miss zbog bikinija koji je "previše otkrivao"

Foto: Facebook

21-GODIŠNJA Paola Builes Aristizabal bila je glavna favoritkinja za titulu miss Kolumbije.

Sve do trenutka kada su organizatori došli u posjed fotografija koje je snimila za jednu kampanju. Radilo se o reklami za bikini, a organizatori su Paolu diskvalificirali jer je "njezin bikini previše otkrivao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Paola, inače studentica novinarstva, već je osvojila jednu važnu titulu i svi su predviđali kako će upravo ona postati miss Kolumbije. Da se to ne dogodi pobrinuli su se obožavatelji njezine glavne konkurentice. Prema pisanju lokalnih medija, oni su organizatorima i sucima dostavili njezine fotografije.


Nakon pažljivog proučavanja, ustanovili su kako one krše pravila natjecanja prema kojima se djevojke smiju fotkati samo u bikiniju određene veličine koji bolje prekriva njihove obline. Iako se, prema pravilima, smjela baviti modelingom tijekom trajanja natjecanja, suci su zaključili kako je problem i u tome što je Paola reklamirala dotični bikini.

U službenoj izjavi rekli su kako je "bio previše sugestivan i nije bio u duhu natjecanja".

Da ironija bude veća, Paola se na natjecanju pozornicom trebala prošetati u oskudnom bikiniju, baš kao i ostale natjecateljice. Glasnogovornik organizatora poručio je da je to ipak drugačija situacija jer djevojke nisu plaćene za to i ne promoviraju ono što nose.

 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara