Ljudska Barbie ima opasnu konkurenciju koja tvrdi da je na njoj baš sve prirodno

Ljudska Barbie ima opasnu konkurenciju koja tvrdi da je na njoj baš sve prirodno

Screenshot: YouTube

ALINA KOVALEVSKAYA ima 21 godinu i dolazi iz istog grada kao i Valerija Lukuyanova, poznatija kao "ljudska Barbie". Često ju optužuju da kopira Valeriju s kojom se nekada družila, ali u međuvremenu se njihovo prijateljstvo raspalo.

"Imale smo neke nesporazume nakon kojih smo prestale komunicirati. Imala je negativan stav prema meni i zbog toga smo se često svađale. Sada ju poznajem bolje, naučila sam tko je ona i shvatila da nije osoba s kojom bih željela razgovarati ili biti prijateljica", kaže Alina.

Ističe da između njih postoji jedna bitna razlika.

Naime, ona tvrdi da, za razliku od Valerije, nikada nije bila na plastičnim operacijama i svoj izgled koji neodoljivo podsjeća na lutku može zahvaliti genetici i šminkanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još od adolescencije voljela sam mijenjati svoj izgled. Počelo je ka sam imala 13 godina. Od tada sam voljela isprobavati nove stvari. Sada imam izgled Barbie lutke. Mislim da su velike oči, mali nosevi i male pune usne lijepe", ispričala je.

Na popularnoj ruskoj društvenoj mreži VK ima više od 20 tisuća fanova i oni ju svakodnevno bombardiraju bračnim ponudama. Alina još uvijek traži ljubav, kaže da nije upoznala kandidata za ozbiljnu vezu, a jednog dana voljela bi se udati, imati dvoje djece i jedno posvojiti.

Iako izgledom podsjeća na lutku, ipak nije praznoglava poput njih i studira psihologiju na sveučilištu u Odessi.

 


 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara