Lovio ju je za guzu, ali ona tvrdi da se dogodilo puno više od toga: "Robin Thicke me ljubio i hvatao posvuda!"

Foto: Twitter

PRIJE nekoliko dana svijet je obišla fotografija na kojoj Robin Thicke za stražnjicu hvata mladu plavušu za vrijeme dodjele MTV-jevih video nagrada, a iako se on na optužbe u medijima odlučio oglušiti, djevojka na fotografiji, studentica Lana Scolaro, odlučila je reći istinu, odnosno, ugrabiti svojih pet minuta slave, kako god vam bilo draže.

Ona, dakle, tvrdi da ovo što se vidi na slici nije bilo jedino što se među njima događalo, već da se pjevač, koji je osam godina u braku s Paulom Patton, s njom ljubio i mazio dok mu je supruga bila u blizini. "Mislim da ga nije bilo briga što ona misli. Ja sam bila s njim čitavu večer", ispričala je za Life & Style.

Prema njezinoj priča ona i Thicke upoznali su se tjedan dana prije "incidenta s hvatanjem za guzu" na partyju zajedničkog prijatelja gdje joj je "uletio" rečenicom: "Jednostavno obožavam to što si tako mlada". "Njegove su ruke bile posvuda po meni", nastavila je Scolaro svoju priču o partyju na VMA's-ima dodajući da ga je odgurnula od sebe jer je "oženjen muškarac". On joj je na to navodno rekao da nema veze jer da je Paula "opuštena".

Scolaro kaže da su nakon partyja večer nastavili zabavljajući se u apartmanu u hotelu gdje su se još "pohvatali": "Otišla sam u kupaonicu, a kad sam izašla on je stajao ispred mene. Prigušio je svjetla kako nitko ne bi mogao vidjeti i počeo me ljubiti. Hvatao me posvuda i govorio mi: 'Želim te odvući u krevet!'".

Ipak, to se na kraju nije dogodilo jer ih "stalno netko prekidao", ali na kraju večeri uzeo je njezin broj telefona.

O čitavom se slučaju oglasio i glasnogovornik Thickeove supruge: "To je samo djevojka koja traži pažnju. Paula i Robin se ne zabrinjavaju", izjavio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara