Maloljetnik o scenama seksa sa 17 godina starijom kolegicom: Bio sam šokiran!

Maloljetnik o scenama seksa sa 17 godina starijom kolegicom: Bio sam šokiran!

Screenshot: YouTube

"IGRA prijestolja" jedna je od serija s najviše seksa i krvavih scena u povijesti televizije. Mladi glumac Dean-Charles Chapman otkrio je kakva su njegova iskustva snimanja erotičnih scena seksa sa 17 godina starijom kolegicom Natalie Dormer. Chapman igra novog kralja Tommena Baratheona u petoj sezoni, koji završava u krevetu s Margaery Tyrell.

Iako se glumac u seriji čini starijim, činjenica je da je na dan snimanja imao 16 godina, dok je Dormer i više nego duplo starija.

"Bilo je stvarno uznemirujuće. Inače kad su moje scene na televiziji, ne gledam ih, no ovo je bila tako važna scena za moj lik pa sam pogledao. Saznao sam za tu scenu čitajući scenarij i bio sam stvarno šokiran. Nisam imao pojma da će tako izgledati na ekranu. Bio sam nervozan samo zbog toga što sam se pretvarao da ženim Natalie Dormer", ispričao je za MTV.

Za svoju kolegicu ima samo riječi hvale.

"Natalie je stvarno draga osoba, zbog nje je sve bilo lako. Stvarno je to čudno gledati, čak i meni, stvarno je poremećeno. Tommen je tako mlad, a Margaery je potpuno odrasla žena koja ga samo iskorištava zbog vlasti", ispričao je.

Dodao je kako je sve izgledalo puno drugačije na setu.

"Ja sam samo skinuo gornji dio, ispod pokrivača bio sam odjeven. Tako da je meni bilo dobro, ali Natalie... svaka joj čast za ono što je napravila", rekao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara