Mame se skinule da bi skupile novac za prijevoz djece: U mjesec dana zaradile dovoljno za iduća tri mjeseca

Foto: conexiontotal.mx, Screenshot: YouTube

SKUPINA majki iz Španjolske skinula se kako bi snimila erotski kalendar te tako prikupila novac za školski prijevoz njihove djece.

A to se pokazalo prilično dobrim potezom, s obzirom na to da su u manje od mjesec dana ove žene skupile dovoljno novca za tri mjeseca prijevoza školskim autobusom za 83 djece kojima je on ukinut. Doduše, u nekom su trenutku uhićene zbog ilegalne prodaje, ali i puštene nakon što je utvrđeno da se ne radi o prodaji već o prikupljanju donacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U kalendaru se pojavljuju odjevene u seksi donje rublje i druge opravice, pritom pozirajući u raznim pozama koje asociraju na mukotrpan put od šest kilometara koji njihova djeca moraju do škole proći svakog jutra.

Na ovaj su se potez odlučile nakon što je djeci u srpnju ukinut prijevoz u okrugu na istoku Španjolske zbog uvođenja novih zakona prema kojima se određuje udaljenost do škole. "Moramo se penjati na planinu i spuštati niz liticu da bismo došli do škole. Najkraća je ruta duga 4,5 kilometara, a ako idete cestom u pitanju je 6", izjavila je jedna od majki za španjolske medije.

"Mnogi su nam ljudi napomenuli da smo mogli organizirati prodaju obroka, a ne snimiti ovakav kalendar, ali to ne bi prikupilo niti upola ovoliko novca. Naši su supruzi sretni i ponosni na naše postignuće", zaključila je jedna od majki, prenosi RT.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara