Mario Petreković i Baby Dooks demonstrirali svoju snagu

Mario Petreković i Baby Dooks demonstrirali svoju snagu

Foto: PR

UZ POMOĆ čarobnog napitka i nekolicine pripadnika svoga plemena dvoje golorukih Gala odbilo je napad rimske legije koja je jučer pokušala ući u njihovo malo selo u CineStaru Zagreb.

Mario Petreković i David Vur­delja Baby Dooks nakon ove uspješne akcije svoju su snagu pokazali i svima koji su se okupili na premijeri filma ASTERIX: GRAD BOGOVA dižući pred zadivljenim mnoštvom ogromno kamenje i hrvajući se s vep­rom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među oduševljenom publikom mogla su se uočiti brojna poznata lica poput onih Olje Vori, Lane Zrnić, Renate Končić Minee, Jasne Palić Picukarić, Aleksandra Kostadinova, Renea Bitorajca, Sanje Marin Ožbolt, Mirjane Mikulec i Biance Matković. Svi oni, zajedno s najmla­đim članovima svojih obitelji došli su prvi pogledati ekranizaciju jedne od najpoznatijih epizoda slavnoga stripa Renéa Goscinnyja i Alberta Uderza te uživati u jedinstvenom showu kojeg su prije projekcije izvela dva tre­nutno najpopularnija zabavljača u Lijepoj našoj.

Film ASTERIX: GRAD BOGOVA dolazi pretpremijerno na velika platna 29. siječnja u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara