Mark Wahlberg ljut zbog usporedbe s vojnicima: Kako se jebeno usuđujete?!

Mark Wahlberg ljut zbog usporedbe s vojnicima: Kako se jebeno usuđujete?!

Foto: JLP

PRIJE nekoliko dana u javnost je procurila izjava Toma Cruisea u kojoj on tvrdi da je njegov posao jednako težak kao posao vojnika u Afganistanu, koja je naišla na brojne reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U međuvremenu je Cruiseov odvjetnik Bret Fields pokušao izgladiti stvari tvrdeći da su glumčeve riječi izokrenute, ali to nije spriječilo Marka Wahlberga da javno osudi koleginu izjavu. U intervjuu na festivalu AFI on se dodirnuo ove teme i iako nije poimence spomenuo Cruisea, prilično je jasno na koga se ljuti ispad odnosio. Unatoč tomu Wahlbergov je glasnogovornik kazao da je on samo "ispričao sličnu priču, a pritom nije bio upoznat s Cruiseovom".

"Glumci koji sjede i pričaju o tome kako su bili na obuci SEAL-a? Jebe mi se što ste napravili. Oni koji kažu da je njihov posao težak kao vojnički. Kako se jebeno usuđujete, dok sjedite u stolcu dva sata da vas našminkaju. Jebe mi se ako se naradite. Na kraju dana idete kući. Idete u svoju hotelsku sobu. Možete naručiti svoju jebenu piletinu", poručio je bijesni Wahlberg.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara