Martina Validžić i Ricardo Luque ispali iz showa "Zvijezde pjevaju"

Foto: Press

MARTINA VALIDŽIĆ i Ricardo Luque prvi je par koji napušta show "Zvijezde pjevaju". Nisu bili tužni zbog ispadanja, a Martina je svima zahvalila na lijepom iskustvu.

U ovoj emisiji parovi su pjevali rock i soul pjesme. Emisiju su otvorili Petra Dugandžić i Ervin Baučić s pjesmom "I Just Want To Make Love To You" koju u originalu pjeva Etta James.

Maja Vučić i Ivica Pucar pjevali su hit grupe Mr. Big "To Be With You". Tutić je primijetio da je u njihovoj izvedbi bilo intonativnih nesigurnosti, ali je rekao Ivici kako se osjeti da ipak napreduje. "Sve što je mogli poći po krivu, prošlo je po krivu", rekla je Martina Tomčić. Pjevački par ipak nisu pogodile kritike, rekli su da su zadovoljni i da ih je pjesma ponijela.

Ana Rucner i Vlado Kalember izabrali su pjesmu "To Love Somebody" grupe The Bee Gees.  Zdenka ja rekla kako joj se njihova izvedba prekrasne antologijske pjesme jako svidjela. Martini se najviše svidio početak. "Osjećam i čujem kako se trudiš vladati vokalom. Sviđa mi se smjer u kojem ideš", pohvalila ih je i dodala kako su malo izgubili na atraktivnosti i da bi voljela da Ana u jednom trenutku preuzme ulogu vodećeg vokala. Tutić je rekao kako su odabrali lukavu pjesmu i pohvalio ih.

Mirko Fodor i Danijela Martinović pjevali su rock i odabrali pjesmu "Donna" grupe Psihomodo Pop. Odradili su zabavan scenski nastup u kojem je Mirko preuzeo ulogu štrebera, a Danijela je bila seksi rockerica. "Zabavno, doista zabavno. Svidjela mi se suverenost u visinama, ali nije mi se svidjelo što su skokovi bili nesigurni", rekla je Martina. "Hvala vam što svirate hrvatsku glazbu", pohvalio ih je Tutić i rekao da Gobac ima konkurenciju. "Danijela, dobro ti stoje stariji muškarci", dobacio je Danijeli u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Martina Validžić i Ricardo Luque odabrali su pjesmu "Son of A Preacher Man" pjevačice Dusty Springfield. "Ovo je sjajna energija. Dobra si ti, izađe ta energija", pohvalio je Zrinko Martinu. I Zdenki se svidio njihov nastup, a Martini je savjetovala da se opusti i riješi treme. Martina Tomčić pohvalila je njihov izbor pjesme i također primijetila kako je kompatibilna s Martininom energijom.

Miran Kurspahić i Renata Sabljak pjevali su pjesmu grupe AC/DC "Whole Lotta Rosie" , podigli atmosferu u studiju svojim energičnim rock nastupom i zaradili ovacije. "Pravi imidž, prava atmosfera i pravi rockerski senzibilitet", pohvalila ih je Zdenka i rekla da su bili uvjerljivi. Zamjerila im je jedino to što u izvedbi nije bilo dovoljno dvoglasja. "Renata Sabljak, gdje je tebi vokalni kraj", oduševljeno je rekla Martina i zaključila kako Miranovi bicepsi nisu došli do izražaja uz sjajnu Renatu. "Rock nije samo glazba, on je pobuna i način življenja", komentirao je Zrinko i pohvalio ih.

Lana Barić i Saša Lozar odabrali su pjesmu "Ain't No Mountain High Enough". "Ja mislim da je Bog Saši dao dobar vokal i jako dobre mentorske sposobnosti", pohvalila je Martina Sašu zbog potpore koju daje svojoj partnerici. "Meni vokal nije toliko lijep, bit ću brutalno iskrena kao uvijek", komentirala je Martina Lanin vokal i dodala kako je ipak pasao uz ovu pjesmu. Zrinko joj je savjetovao da se ne boji visina.

Robert Kurbaša i Emilija Kokić pjevali su "Addicted To Love" Roberta Palmera. "Teško je u ovakvoj lagi dođi do te energije" komentirao je Zrinko i rekao kako je na kraju od svega ostala samo njegova sjajna boja glasa. Savjetovao mu je da pjeva šansone. Zdenka se složila sa Zrinkom oko Robertove lijepe boje glasa. "Opet niste izabrali najpametniju stvar", komentirala je Martina. "Radite na kontroli vokala. Izaberite mrvicu spretniju i pametniju pjesmu, a mi ćemo se truditi biti mrvicu blaži", zaključila je Martina.

Natjecateljski dio emisije zatvorili su Tina Katanić i Marko Tolja koji su za svoj nastup odabrali evergreen "Stand By Me" Ben E. Kinga. Zdenka je pohvalila odabir antologijske pjesme i rekla da ju za nju nitko ne može loše otpjevati. "Stvarno ste lijepi", rekla je Zdenka. "Lukav si ti Tolja, opet si odabrao lukavu pjesmu", komentirao je Zrinko i rekao da bi volio čuti da jednom nešto i otpjevaju. "Bilo je vokalno korektno, unutar gabarita koje ti je mentor zadao", rekla je Martina kojoj se nije svidio Tinin pomalo nastup tijekom kojeg je za nju Tina ispala malo površna, jer se "koncentrirala na to da samo njoj bude lijepo". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara