Massimov koncert za Valentinovo: David Rhodes, gitarist Petera Gabriela, stiže u Dom sportova

Massimov koncert za Valentinovo: David Rhodes, gitarist Petera Gabriela, stiže u Dom sportova

Foto: PR

JOŠ 10 dana dijeli nas od koncerta na kojem ljubavi i pozitivnih emocija neće nedostajati. Na samo Valentinovo (subota, 14. veljače) u 20 sati na spektakularnu, vlastitim kreacijama osmišljenu, pozornicu Doma sportova stupit će "najbolji gitarist među pjevačima i najbolji pjevač među gitaristima" - MASSIMO.

Ali, on nije jedini gitarist kojeg ćemo tom prilikom predstaviti. Direktno iz Engleske stiže gitarist koji svira sa Peterom Gabrielom, a radio je i s Kate Bush, Robertom Plantom, Paulom McCartheyjem,... Njegovo ime je: David Rhodes. David je na ovih dana objavljenom Massimovom albumu "1 dan ljubavi" snimio nekoliko gitarskih dionica. Zbivalo se to ovog ljeta, u Zadru, a opuštajuće druženje pretvorilo se u pravo prijateljstvo, koje je okrunjeno Massimovim poklonom za Davida – ručno izrađenom gitarom "Red Princess". Gitaru je napravio mladić Antonio Želimorski iz Bjelovara, koji je Massimu godinama ranije izradio telecaster gitaru "Massimo".

Posebnost ovog koncerta je i to da će publika prvi put moći uživati u kompozicijama s novog studijskog albuma "1 dan ljubavi". Uz "Suze nam stale na put", uživat će u aktualnom singlu "Ispod nekog drugog neba", te "Kladim se na nas", "Nedam grijehu na tebe" i drugim.

Uz Massimov stalni bend kojeg čine: Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitara), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (udaraljke), Bruno Urlić (violina) i Aleksandar Ismailovski (klavijature) kao gosti bljesnut će i producent/gitarist Nikša Bratoš, po crno-bijelim tipkama prebirat će Predrag Martinjak, a gost na saksofonu je Igor Geržina.

Kao predgrupa nastupit će zagrebačka grupa Gretta, o kojoj je Massimo rekao sljedeće: "Volim dati mladim ljudima priliku da sviraju pred velikim auditorijem. Oni su doduše već objavili treći album, ali sad je došlo njihovo vrijeme. A ima i poseban razlog zašto sam se odlučio baš za njih, jer me svojim entuzijazmom podsjećaju na mene iz Dorian Gray faze."

Sljedeći tjedan najavit ćemo još gostiju, a do tada molimo zavirite u galeriju fotografija s prošlogodišnjeg nastupa u Domu spotova i brzo će vam biti jasno da ovogodišnji koncert ne smijete propustiti!

Otvorite svoje srce, a Massimo i bend ispunit će ga 14. veljače ljubavnom čarolijom!
Idealan poklon za vašu ljubav – ulaznice za Massima na Valentinovo u Domu sportova!

LINK ZA KUPNJU ULAZNICA

Više o Massimu saznajte na Facebooku.

A Index vas vodi na koncert! Prvo dvoje koji se jave osvajaju po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti jest poslati mail sa svim svojim podacima i naslovom "Massimo" na index.nagrada@gmail.com i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara