Metallica pomaže FBI-u da pronađe ubojicu 20-godišnjakinje

Metallica pomaže FBI-u da pronađe ubojicu 20-godišnjakinje

Foto: Screenshot

GRUPA Metallica pridružila se akciji FBI-a u potrazi za ubojicom 20-godišnje studentice Morgan Harrington za kojim tragaju od 2009. godine. Naime, te godine je ova grupa svirala Charlottesvilleu na tulumu sveučilišta. Tijelo ubijene studentice pronađeno je tri mjeseca kasnije u polju nekoliko kilometara dalje od mjesta na kojem se održavao koncert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač grupe James Hetfield snimio je video u kojem moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o slučaju da se jave policiji i FBI-u. "Zapamtite, bilo kakva informacija, bez obzira je li riječ samo o sitnici, može biti krucijalna istražiteljima u potrazi za ubojicom", poručio je Hetfield u video poruci koja je objavljena na stranicama FBI-a i na YouTubeu.

Lokalna policija ponudila je nagradu od 100.000 dolara za vrijedne informacije, a sama Metallica nudi još 50.000 dolara. Obitelj pokojne Morgan u izjavi za Billboard rekla je kako je bend bio pun podrške i prema njihovoj obitelji. Hetfield je nakon saznanja o smrti djevojke odmah nazvao njenog oca te je otada u kontaktu s njima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara