Ministar na plaži: Grčić ne pliva, nego šeta po morskom dnu i čuva frizuru

Foto: Leo Dundić

BRANKO GRČIĆ, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja, uživa na godišnjem odmoru u svom Splitu. Ministar se cijeli tjedan kupao na plaži na Firulama, tik ispod teniskih terena. Društvo mu je pravila supruga. Splićane je podsjetila na poznati serijal Baywatch jer je kao prava čuvarica plaže s kopna pozorno pratila kako se njen Branko snalazi u - plićini.

Naime, kako je vidljivo na fotografijama koje nam je poslao čitatelj Leo Dundić, Grčić gaji, za jednog Dalmatinca, potpuno nekonvencionalni stil kupanja. Splićanima ministar nije pokazao ništa od plivačkih stilova, jer se on, čini se, u moru ne kupa, odnosno, ne pliva, već - hoda.

Grčić kao prava amfibija, drži se zemlje pa čak i dok je u moru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčić u more ulazi polagano, valjda pazeći na temperaturnu razliku da ga ne strefi. Oprezno se polije morem pa se spusti u dubinu do ramena. Posebno pazi da more ne naruši brižno njegovanu frizuru. Tako se malo prošeta po morskom dnu i onda izađe na suho. Kao prava amfibija. 

Prilično nas je ovo iznenadilo s obzirom na to da Grčić vodi računa o fizičkoj spremi i redovito igra tenis pa smo očekivali da muški zapliva kraul ili delfin, eventualno preroni tridesetak metara. Ništa od toga. Grčić se drži zemlje pa čak i dok je u moru...

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara