Mirko Filipović poludio zbog računa: Gazda je zaslužio volej u guzicu da ga pamti cijeli život

Mirko Filipović poludio zbog računa: Gazda je zaslužio volej u guzicu da ga pamti cijeli život

Foto: Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ na svom profilu na Facebooku često piše o stvarima koje doživljava vezano uz svoju karijeru, no ponekad podijeli i neki detalj iz privatnog života. Ovog puta odlučio se osvrnuti na nešto što mu se dogodilo u restoranu u Vukovaru.

Napisao je poduži status, u kojem bi se mnogi mogli prepoznati. Na ručak u restoran otišao je s obitelji nakon krizme

"Nakon svečane mise uputili smo se u restoran Vrške. Nas 17, 9 djece i 8 odraslih smo se smjestili na terasi gdje je moja kuma Sandra rezervirala stol kao majka slavljenice. I tako sjeli mi, konobari prvo donijeli toplu colu i to u bocama od dvije litre, što nije po zakonu, pa ne možeš točiti sokove iz boca od dvije litre, ali ajd baš me briga, nakon toga stižu oni 'skupi' sokovi TO od litre. Naravno, frižidera vidjeli nisu", započinje svoju priču Filipović.

"Pomfrit je ispečen u ulju koje se koristilo i prošle godine kad su krizme bile"

Nakon toga na stol je stiglo jelo.

"I stiže teleća ragu juha ili bolje mrkvina ragu juha jer je bilo 5 deka mesa i kila mrkve po zdjeli. I stigle 4 zdjele juhe, a nakon toga i 4 ovalčića sa teletinom i 'mladom janjetinom', koja po mojoj procjeni nije bila ispod 90 kila kad je išla pod nož. Probao sam zagrist komad, ali sam odustao. Teletina još kako tako mogla proći, a pomfrit je ispečen u ulju koje se koristilo čini mi se i prošle godine kad su krizme bile. Zagrizeš ga, a ono puca kao da je stakleno. Naravno da ga nitko nije jeo. Stiže i salata, naravno u par zdjelica, pa nek svatko sebi uzme malo. Ja to naravno ne konzumiram pa ni ne obraćam pažnju", nastavio je.

Tu je uslijedilo pravo iznenađenje.

"Dok sam išao prema blagajni kontam koliko bi te splačine mogle koštati, cola u rinfuzi, 4 ili 5 boca i par onih žnj sokova u pakovanju od litre koje košta 6-7 kuna, boca mineralne i litra nekog 'skupog' vina. Mislim si ne može to ni 1000 kuna koštati, ali izvadim 1500 kad mi veli konobar 2360!!", opisao je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mom rodnom kraju mi prodaju klošarske štoseve"

Nakon inzistiranja uspio je dobiti račun.

"Gledam račun i ne vjerujem, naplatili su 17!!!! kava (naručene i donesene 4) 17!!! Juha posluženih u par zdjela,17!!!!!! salata, a niti sam je ja jeo niti sam ikada u životu salatu bilo koju probao kao ni pola klinaca što ju nije jelo. Uglavnom klošarluk kakav nisam doživio. Išao sam po restoranima od Tokija, Sydneya, New Yorka, Las Vegasa, Los Angelesa i da ne nabrajam sad sve, i nikada takav klošarluk i bezobrazluk doživio nisam. I onda mi u mom rodnom kraju prodaju klošarske štoseve", razočaran je.

Dodaje kako uopće nije problem u iznosu računa, već u ponašanju vlasnika i konobara.

"Nisam htio cirkus raditi zbog svoje kumice i ostalih gostiju, ali gazda je zaslužio volej u guzicu da ga pamti cijeli život, a meni bi se uljepšao dan", zaključio je.

Cijeli status možete vidjeti u nastavku.

 

Danas sam imao zadovoljstvo i čast biti krizmani kum kojoj kumici Loreni u Vukovaru.prekrasan dan,divna atmosfera u...

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on 17. svibnja 2015

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara