Misica s prijateljima bacala bombe susjedima u dvorišta: "Nismo uopće razmišljali o tome što radimo"

Screenshot: YouTube

MISICA savezne države Utah zabavlja se s prijateljima na vrlo neobičan (i kažnjiv) način.

Prošlog je tjedna 18-godišnjakinja Kendra McKenzie Gill optužena za bacanje ručno izrađenih bombi u predgrađu rodnog grada Rivertona. Slučaj je privukao medijsku pažnju jer je Kendra nedavno izabrana misica tog grada, a zbog te se optužbe odrekla titule, piše Huffington Post.

"Mislim da bi bilo najbolje za Riverton i građane koji su pogođeni mojim činom da titulu prepustim nekoj drugoj djevojci", rekla je u intervjuu Gill.

Ona je zajedno s dva prijatelja i jednom prijateljicom optužena za posjedovanje eksplozivnih naprava; vozili su se po gradu i boce, u kojima je bilo sredstvo za čišćenje Wc-a i komadići metala, bacali na ljude i njihove posjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasreću, nitko nije ozlijeđen jer, kako tvrdi Kendra, nikad nisu bacali ove ručno izrađene bombe izravno na ljude. "Nismo uopće razmišljali o tome što radimo. Nismo znali da će doći do ovoga. Htjeli smo da to bude šala i nikad nismo željeli nikome nauditi", iskreno će Kendra. Sve će optužbe biti odbačene nakon što svi četvero odrade po 200 sati društveno korisnog rada te plate kaznu od oko 500 dolara.

Kendra, koja je na izboru za lokalnu Miss pobijedila zahvaljujući godinama sviranja klavira kojim je šarmirala žiri, pobijedila je konkurenciju i osvojila dvije tisuće dolara stipendije.

No, svega se toga morala odreći zbog pravila natjecanja u kojima stoji kako natjecateljice ne smiju biti sudski gonjene ili kažnjavane tijekom svog mandata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara