Mladi inovator iz Hrvatske zauvijek riješio problem zapetljanih slušalica

Foto: PR

SVI ZNAMO onaj grozan osjećaj kada se zaželimo malo muzike pa iz džepa izvadimo mp3 player ili mobitel, samo da bi konstatirali  kako su naše slušalice toliko zapetljane da nam se čini kako bi lakše složili Rubikovu kocku nego raspetljali taj kaos.

Međutim, mlada ekipa iz Hrvatske napokon je stala na kraj nevidljivim džepnim trolovima i zauvijek riješila ovaj problem.

Njihov proizvod "why knot?" jedinstven je u svakom pogledu. Riječ je o jednostavnom, ali učinkovitom držaču za slušalice koji u potpunosti sprječava njihovo petljanje.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izrade nekoliko prototipa, predstavljena je verzija proizvoda koja je kompatibilna sa slušalicama koje dobivate uz iPhone, Samsung, HTC i još nekim modelima, dok će kroz nekoliko dana na tržište stići i univerzalni model za sve slušalice.

Podržite mlade hrvatske inovatore

Autor why knot? je 27-godišnji sociolog Mladen Šimić, koji iza sebe ima već nekoliko patentnih prijava te je koautor mobilne aplikacije "World In Numbers" za Android tržište. Projekt why knot? je u potpunosti financiran iznimno skromnom ušteđevinom autora, a pokrenut golemim entuzijazmom i željom da se napravi "nešto svoje" bez obzira na neiskustvo, nepovoljne okolnosti lansiranja vlastitog proizvoda u Hrvatskoj te komplicirane procedure prezentiranja proizvoda na međunarodnoj razini.Njegov projekt možete poduprijeti i na Indiegogo crowdfunding stranici. Mladen se nada kako će mu to omogućiti daljnji razvoj i usavršavanje why knot?-a, ali i mogućnost da ovaj originalni hrvatski proizvod prezentira na globalnoj razini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara