Mladić si odrezao penis pa pozvao pomoć: Policija pronašla odrezani dio

Mladić si odrezao penis pa pozvao pomoć: Policija pronašla odrezani dio

Foto: Shutterstock

POLICIJA u San Franciscu susrela se s poprilično bizarnim slučajem prošlog tjedna. Naime, u četvrtak ujutro nazva ih je 20-godišnji muškarac koji je sam sebi odrezao penis s oštrim X-Acto nožem, piše Huffington Post. "Papir, drvo ili tkanina - nema materijala koji X-Acto s lakoćom i preciznošću ne može odrezati", piše službena stranica X-Acto noževa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je otkrila medijima kako mladić nije bio pod utjecajem alkohola i droga, no odveden je na detaljne pretrage na psihijatriju. Zasad se ne zna zašto se 20-godišnjak odlučio odrezati svoj penis, no pretpostavlja se da je imao halucinacije, koje su uzrokovane supstancom iz soli za kupanje. Vlasti su locirale odrezani dio penisa, a doktori su pokušali operacijom spasiti što se spasiti da.

Ovaj potez nije toliko neuobičajen. 2010. godine jedan Indonežanin odlučio se sebi odrezati penis kada je shvatio da će ga djevojka ostaviti i udati se za nekog drugog. Na Filipina je jedan muškarac nožem osakatio svoju suprugu, a sebi odrezao penis. U Londonu je svojedobno jedan Poljak ušao u restoran, uzeo nož iz kuhinje i pred svim gostima na stolu odrezao svoj penis.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara