Monica Bellucci: Ne vidim problem ako se 30-godišnjak zaljubi u 50-godišnjakinju

Monica Bellucci: Ne vidim problem ako se 30-godišnjak zaljubi u 50-godišnjakinju

Foto: JLP

MONICA BELLUCCI krajem prošle godine je i službeno postala najstarija Bondova djevojka i to nakon što je najavljena iduća avantura slavnog špijuna, nazvana "Spectre".

Titulu je dosad držala Honor Blackman koja je ulogu Pussy Galore u "Goldfingeru" odglumila još 1964., u godini kada je Bellucci rođena. Blackman je tada imala 39 godina.

Lijepa Talijanka sada je progovorila o ulozi zbog koje posljednja dva mjeseca privlači medijsku pažnju, a kako kaže, ulogu nije dobila zbog svog impresivnog CV-a pa čak ni zbog nevjerojatnog izgleda. Naime, dobila ju je zbog svojih godina.

"Moja prva pomisao kada sam saznala da sam dobila ulogu, bila je: 'Pa kako ja mogu biti Bondova djevojka kad imam 50?' No, uskoro sam saznala o čemu se točno radilo. Producent filma, Sam Mendes. kazao mi je kako po prvi puta u filmu želi vidjeti ženu koja ima isto godina kao i glumac koji glumi Bonda", otkrila je slavna ljepotica i dodala: "Ja sam mnogo zrelija od dosadašnjih Bondovih cura, a Sam Mendes mogao bi zbog toga postati pravi heroj među ženama. Također bih radije da me zovu Bondovom ženom ili damom. Bolje mi pristaje od Bondove cure".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellucci u filmu glumi Luciju Sciarru, postavši time peta Talijanka koja je glumila u filmu o Jamesu Bondu.

Glumica je u intervjuu za Daily Mail također otkrila neke ljubavne probleme s kojima se susreću zrelije žene.

"Mnoge 50-godišnjakinje su muškarcima nevidljive, no to ne mora biti tako. Uvijek treba uzeti u obzir da je ono kako zračite izvana zapravo projekcija onog što nosite u sebi. Kada otputujem u Brazil, na ulicama vidim žene koje nisu nimalo mršave, no plešu tako ženstveno i senzualno zbog čega izgledaju prelijepo. U Europi su žene jako zatvorene i mnoge se boje otvoriti na takav način. Senzualnost i osjećaj slobode tih Brazilki ne dolaze iz savršenstava njihovih tijela, već iz njihove nutrine. Nije bitno kako izgledate, već kako se osjećate. Kao što je i Oscar Wilde jednom rekao, ljepota je oblik umjetnosti, ali nam može dosaditi nakon dvije sekunde ako nemate ništa drugo što bi zadržalo znatiželju".

Glumica se osvrnula i na onu poznatu "kako ljubav ne bira godine":

"U čemu je problem ako se 30-godišnjak zaljubi u 50-godišnjakinju? Godine doista nisu važne, važni su energija i duša. Pravi seksepil dolazi iz uma, mašte i onog unutarnjeg. Ne iznenađuje me kada mlađi muškarci traže zrelije žene".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara