Montažstroj zapošljava: Postani novi dinamo u 25 godina starom stroju

Foto: Press

UMJETNIČKI kolektiv Montažstroj niti nakon punih četvrt stoljeća postojanog rada nema vlastiti prostor za rad. Zato će članovi Montažstroja povodom njegova 25. rođendana zauzeti prostor Kulturno informativnog centra KIC otvaranjem privremenog ureda.
 
U pet dana za 25 godina, od 18. do 22. prosinca 2014. godine, Montažstroj se neće baviti svojom bogatom prošlošću već će javnosti predstaviti planove za budućnost. Najvažniji od njih jest zapošljavanje novih suradnika na radnom mjestu producenta. Upravo će u svom privremenom uredu Montažstroj održati razgovore za posao s prijavljenim kandidatima.

Montažstroj traži novi dinamo u 25 godina starom stroju. Natječaj za posao otvoren je svima koje pored umjetnosti zanima i društveni angažman u zajednici u kojoj živimo. On je namijenjen ljudima koji su spremni zagristi u izazove nezavisne kulture i suočiti se s produkcijskim, komunikacijskim, organizacijskim, koordinacijskim zadacima pa čak i s obimnom administracijom. Svime onime što nezavisnu kulturu čini toliko privlačnom.


 
Ako svojim višestrukim sposobnostima odgovarate opisu dinamičnog posla producenta Montažstroja, sve potrebne informacije o natječaju možete naći ovdje. Natječaj je otvoren do 17. prosinca 2014. godine.
 
Montažstroj će svoje petodnevno uredovno vrijeme od 10 do 15 sati posvetiti i susretu sa svima onima koji se žele kroz druženje i razgovor upoznati s radom ovog umjetničkog kolektiva. Svi su dobrodošli!
 
Montažstroj priprema još nekoliko iznenađenja povodom svog 25. rođendana koja će biti otkrivena uskoro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara