Na srpskoj estradi nikad nije dosadno: Seksali se pred kamerama i vjenčali, a onda pale optužbe da je gay

Foto: Facebook

SRPSKU estradu trese još jedan u nizu skandala, a najnoviji su akteri manekenka Jovana Nikolić i njezin suprug, pjevač Danijel Alibabić.

Jovana je tamošnjim medijima poslala priopćenje u kojem navodi kako je žrtva svog supruga koji ju navodno tuče, a bez dlake na jeziku optužila ga je i da je homoseksualac.

"Moje nezadovoljstvo traje već duže vrijeme, ali ja nisam željela ništa iznositi u javnost, dok se u sve ne uvjerim. Shvatila sam da sam od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno. Ja sam mu, ustvari sve vrijeme samo bila paravan. Za ova tri mjeseca sam svašta doživjela. Fizički napad, gdje me je Danijel hvatao za vrat i prijetio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim s očiju. Ja nisam bila trudna, niti sam mogla biti, jer Danijel i ja nismo imali odnose više od dva mjeseca. Točno je ono što se govorilo i pisalo o njemu da je homoseksualac. Otkako smo se doselili u Beograd, on me nije primjećivao, stalno je imao obveze, izlazio s društvom", napisala je Jovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misica i pjevač su se upoznali prošlog proljeća za vrijeme trajanja četvrte sezone Farme. Ubrzo su se zaljubili ne krijući emocije, a nekoliko su se puta i seksali na imanju u Lisoviću zbog čega je manekenka jednom posumnjala i da je trudna.

Nekoliko mjeseci nakon završetka Farme, Jovana i Danijel su se vjenčali u Podgorici. Poslije vjenčanja pojavljivali su se na brojnim događajima i emisijama, i ništa nije pokazivalo da je par u krizi.

Nakon što je Jovana istupila u javnost, njezin uskoro bivši suprug također je reagirao. Kaže da je sve potpuna laž i kako se boji da mu otac ne umre zbog iznesenih neistina.

"Sve što je Jovana izgovorila je laž! Zbog svake riječi će kazneno odgovarati pred sudom. Tata mi ima tumor i tješim ga da mu srce ne otkaže zbog gadosti i laži koje je iznijela. Neću je pljuvati i vrijeđati, ali ću je kazneno goniti, jer me nazvala nasilnikom", rekao je pjevač za Alo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara