Nagrađivana spisateljica Susan Elizabeth Phillips gostovala na predstavljanju StoryBooka

Nagrađivana spisateljica Susan Elizabeth Phillips gostovala na predstavljanju StoryBooka

Foto: PR fotografije

U SRIJEDU navečer je u Cinestar Gold Classu održana promocija jedanaestog broja StoryBooka kojeg je uz kolumniste te cijeli tim časopisa nazočila i višestruko nagrađivana spisateljica Susan Elizabeth Phillips koju svi s pravom nazivaju Barbarom Cartland ovog stoljeća i čiji se romani diljem svijeta prodaju u milijunskim nakladama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promocija novog, jedanaestog broja časopisa StoryBook održana je u Cinestar Gold Classu na koju su došli mnogi poznati suradnici, ali i druge slavne dame i gospoda koji su s oduševljenjem dočekali ljetno izdanje StoryBooka. Posebno iznenađenje promocije bilo je gostovanje višestruko nagrađivane spisateljice Susan Elizabeth Phillips čiji naslovi poput "Zlatne djevojke", "Anđeoske ljubavi" te "Što sam učinila zbog ljubavi" i brojni drugi osvajaju publiku diljem svijeta, a upravo je to bio idealan povod da kolumnistica Jelena Popović Volarić u intervjuu u novom broju omiljenog časopisa otkrije sasvim novu stranu ove samozatajne dame.

Susan Elizabeth Phillips rado je dijelila autograme kolumnistima Miji Kovačić, Mireli Forić i Nenadu Korkutu koji nisu skrivali oduševljenje književnim djelima koja proizlaze iz spisateljskog pera kraljice ljubavnih romana. A najviše su ih razveselili primjerci posljednjeg hita "Zlatna djevojka" kojega su svi posjetitelji promocije dobili na poklon. Uzvanici su uživali i u premijeri filma "Prijatelji".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara