Najavljene premijere serija "Momci s Madisona" i "Better Call Saul"

Foto: Press

TV KUĆA AMC objavila je da sedma, ujedno i posljednja sezona serije "Momci s Madisona" ("Mad Men") počinje s emitiranjem 13. travnja, dok će se gledatelji za premijeru serije "Better Call Saul", spin-offa "Breaking Bada", trebati strpjeti do studenog.

Posljednja sezona serije "Momci s Madisona" imat će 14 epizoda te će biti podijeljena na dva dijela po sedam nastavaka koji će se emitirati tijekom ove i sljedeće godine. Prvi dio sedme sezone emitirat će se pod nazivom "Početak" ("The Beginning"), a drugi dio pod nazivom "Kraj ere" ("The End of an Era").

Kreator i izvršni producent serije Matthew Weiner istaknuo je, kada je "cijepanje" serije najavljeno u rujnu prošle godine, da namjeravaju iskoristiti tu priliku da bi imali razrađeniju priču, koja će dulje ostati utisnuta u mislima gledatelja.


Premijeru serije "Better Call Saul" AMC je okvirno smjestio u studenom, a točan datum će objaviti kasnije, prenosi na internetskim stranicama časopis Rolling Stone.

Radnja nove jednosatne serije vrti se oko ljigavog odvjetnika Saula Goodmana (Bob Odenkirk) prije nego što se s Walterom Whiteom upleo u kriminalne radnje, odnosno prije njegove transformacije u zastrašujućeg, egocentričnog narko-bossa.

"Radit će se o svijetu Saula Goodmana, a ne o svijetu Waltera Whitea, stoga će osjećaj biti drugačiji unatoč preklapanjima koje postoje između serija", izjavio je nedavno tvorac serije Vince Gilligan. Istaknuo je da bi u novu seriju rado uključio glumce Aarona Paula i Jonathana Banksa. "No, serija će morati uspjeti kao samostalna. Ako ne uspije, neće zadovoljiti, a upravo je to ključ svega. Želimo publiku učiniti zadovoljnom", naglasio je Gilligan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara