Najpoznatiji dostavljač pizze na svijetu ispričao svoju stranu priče

Screenshot: YouTube

EDGAR MARTIROSYAN, trenutno najpoznatiji dostavljač pizze na svijetu, postao je jedna od glavnih priča na internetu nakon što je na oskarovsku binu donio tri velike pizze za neke od najvećih holivudskih zvijezda.

Inozemni mediji nakon spomenute dostave bili su puni priča o njemu, a neki su čak išli i toliko daleko da su Ellen optuživali da je napojnice koje je skupila od zvijezda zadržala za sebe, zanemarujući činjenicu da Martirosyan nije mogao ni sanjati ovakvu promociju. Na kraju, ovaj vlasnik pizzerije Big Mama's and Papa's priznao je da su nakon dodjele ostali bez sastojaka, a i srušila im se službena stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sad je otkriveno i što se dogodilo s napojnicom o kojoj se toliko šuškalo: Ellen je u svom showu ugostila Martirosyana i predala mu novac koji je skupila u Pharrellovom šeširu. Unutra je bilo 600 dolara, a slavna voditeljica sama je dodala još 400 pa je na kraju Edgar skupio ravno 1000 dolara.

Usput je ispričao i svoju stranu priče. On je vlasnik franšize spomenutih pizzerija u Hollywoodu, a, kao što je spomenuto, sam je obavljao dostavu jer su imali gužvu. Kad je pozvan u Dolby Theatre mislio je da pizze dostavlja "piscima": "Kad sam stigao rekli su mi samo da pričekam, a onda si ti izašla. I rekla mi: 'Samo mene slijedi'", ispričao je, dodajući da je na stageu bio u šoku te da mu je najdraže bilo vidjeti Juliju Roberts jer je ona "žena njegovih snova".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara