Najpoznatiji par maturalnih plesova: Ovako su se proveli Jacob i njegov gay prijatelj Anthony

Najpoznatiji par maturalnih plesova: Ovako su se proveli Jacob i njegov gay prijatelj Anthony

Screenshot: YouTube

O JACOBU LESCENSKOM i njegovom najboljem prijatelju Anthonyju Martinezu već smo pisali. Jacob je znao da njegov prijatelj žarko želi ići na maturalnu večer, ali nema s kim. Stoga ga je pozvao na ples na originalni način.

"Ti si jako gay, ja sam jako hetero, no ti si mi poput brata pa hoćeš li sa mnom na ples", pisalo je na ogromnom plakatu kojeg je Jacob izradio.

"Vidio sam Anthonyjeve objave na Twitteru u kojima je tvrdio da ne mora ni biti u vezi s osobom s kojom ide na ples, samo da ide s nekim jer nikad nije bio", opisao je Jacob u intervjuu objavljenom na YouTubeu.

Fotografija plakata kojeg je izradio za prijatelja postala je internetski hit, a o njihovom prijateljstvu pričalo se na CNN-u, u Timeu, Huffington Postu i u showu Ellen DeGeneres.

Maturalna večer sad je iza njih, a tvrde kako im je bila pomalo stresna jer su imali osjećaj da su oči cijelog svijeta uprte u njih, no svejedno im je bilo odlično.

Jacob tvrdi da odluka o tome s kim će na ples nije bila teška, jer je samo želio usrećiti najboljeg prijatelja. Anthonyju je cijelo to iskustvo značilo mnogo više.

"Ne želim da itko odrasta kao što sam ja odrastao, da razmišlja na način na koji sam ja razmišljao, da ću se oženiti u vijećnici i da će to osim mene znati samo još jedna osoba. Želim da ljudi vjeruju da će imati veliko vjenčanje, a ne tajno", poručio je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara