"Najseksi državna odvjetnica" nije bila spremna za internetsku slavu

Screenshot: YouTube

KRIM je nedavno dobio novu državnu odvjetnicu, a ostatak svijeta razlog da o Nataliji Poklonskayi piše kao o "najseksi državnoj odvjetnici".

Piskaranja o njezinom seksipilu nisu jedino što se na internetu pojavilo. Naime, glas o njezinoj ljepoti pronio se do Japana gdje su neki od njezinih "obožavatelja" stvorili i anime s njom u glavnoj ulozi.

No, što o svemu misli nova državna odvjetnica?

"Prvi put čujem za ovo. Uglavnom, želim da me se u prvom redu doživljava kao državnu odvjetnicu te da sud o meni donose na temelju obavljenog posla. To je ono u što ulažem golemi trud", rekla je pomalo sramežljiva Poklonskaya za The Voice of Russia.

U drugom intervjuu priznala je da ju je internetska slava iznenadila i da ne zna kako bi na to reagirala.

U isto vrijeme, internetom kolaju priče kako se državna odvjetnica naljutila na autore crteža (ili im zahvalila na njima) i kritizirala ih putem društvenih mreža, optuživši ih za seksizam.

Međutim, te priče ne drže vodu budući da je Poklonskaya u intervjuu otkrila da nema profile na društvenim mrežama kao što su Twitter i Facebook, a uzmemo li u obzir sve što događa u regiji, teško je povjerovati da bi novopečena državna odvjetnica gubila vrijeme baveći se ovakvim budalaštinama.

No, to ne sprječava neke da otvaraju profile u njezino ime i objavljuje poruke u kojima Poklonskaya pozdravlja svoje fanove - na japanskom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara