Nakon deset godina, Tony Cetinski i Ivana Nobilo prekinuli i poslovnu suradnju

Nakon deset godina, Tony Cetinski i Ivana Nobilo prekinuli i poslovnu suradnju

Screenshot: RTL

JEDNA od najvećih poslovno-privatnih ljubavi hrvatske estrade ovog je tjedna i službeno završila, piše RTL. Naime, godinu dana nakon razvoda, Tony Cetinski i Ivana Nobilo kraju su priveli i poslovnu suradnju.

"Ja ne bih tu puno mistificirao niti radio veliku priču, s obzirom da nisu transferi poput nogometaških, s Ivanom sam imao prekrasnih deset godina suradnje, tako da smo i privatno i poslovno se uspjeli pozitivno se rastati", rekao je Tony za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Deset godina je iza nas  pa ajmo staviti točku. Svi koji se bave brend menadžmentom, a zapravo je to bio moj posao, znaju da u nekom trenutku požele ili neki drugi brend ili neku drugu razvojnu fazu, a brendu treba neka nova svježa krv", objasnika je menadžerica tržišnih komunikacija, Ivana Nobilo.

Kći poznatog odvjetnika Ante Nobila Tonyjeva je menadžerica postala na početku njihove ljubavne vete, a u poslovnim su odnosima ostali čak i nakon razvoda. Za Tonyjevu će se karijeru od ovog tjedna brinuti njegova izdavačka kuća.

Prvi projekt bez Ivane njegov je novi album, a Ivana Nobilo objasnila je i kako je ovo njezin oproštaj od hrvatske estrade. No, te ne znači i prekid svih odnosa jer njihova kći Pia i dalje će ostati razlog svakodnevnog viđanja i druženja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara