Nakon e-cigarete došlo je vrijeme i za e-joint

Foto: E-Njoint BV/Facebook

NIZOZEMSKA tvrtka E-Njoint BV proizvela je prvi električni joint na svijetu, piše Digital Journal.

Proizvode 10.000 komada dnevno i šire tržište na čitavu Europu, a u pitanju je spravica koja izgledom podsjeća na joint, iako ne sadrži THC, duhan niti nikotin, zbog čega je "bezopasna i 100 posto legalna". Prva serija e-jointova je za jednokratnu upotrebu, a dolazi u šest različitih okusa.

Druga i treća serija koncipirane su poput e-cigareta: koriste se punjenja i u tom slučaju tražite E-Njoint Rechargeable, u koji možete "sami staviti svoje tekuće punjenje".

E-Njoint BV je trenutno u pregovorima s Tikunom Olamom, tvrtkom koja se bavi proizvodnjom kanabisa za medicinske svrhe, kako bi svoj proizvod pokušali pretvoriti u medicinski. Osim toga, na tržište su izbacili i E-Njoint Vaporizer koji se može koristiti za pušenje suhih trava, dopuštajući korisnicima da i tako puše marihuanu.

Tek treba biti odlučeno kako će uporaba ovog proizvoda biti regulirana u raznim zemljama. "Nizozemska je poznata u čitavom svijetu po svojem tolerantnom i liberalnom stavu prema lakim drogama i predstavljanje ovog novog proizvoda ljudima šalje poruku: Dok god ne dirate i ne smetate druge ljude i ponašate se u skladu sa zakonom, sve je u redu", poručio je direktor tvrtke Menno Contant.

Predviđa da će ovaj proizvod polučiti veliki uspjeh i to i bez puno reklame: "Ovo je san svakog proizvođača. Osmišljeno, proizvedeno i prodano brzinom svjetlosti. Nitko s ovim ne bi trebao imati problema jer ne kršimo nikakav zakon", objasnio je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara