Namještaj budućnosti? Pogledajte kako izgleda Sound Sofa, kauč sa zvučnicima

Foto: CSL

VRHUNSKI dizajniran luksuzni namještaj mnogima je stvar dokazivanja, a ne samo zadovoljavanje potrebe za udobnošću i kvalitetom. Kad tome dodamo moćan sustav zvučnika i dock za iPod, imamo jedan poprilično skupi kauč koji je ujedno i mp3 player naziva Sound Sofa.

Ugrađivanje zvučnika u namještaj jedan je od tehnoloških trendova koji su trenutno u usponu i to prvenstveno zahvaljujući sve manjim dimenzijama zvučnika.

Dok su najpopularniji tanki zvučnici koji se lako mogu ugraditi iza okvira slike ili minijaturni zvučnici koje moguće neprimjetno rasporediti po sobi, britanski proizvođač namještaja CSL odlučio se na drugačiji pristup, te je na tržište plasirao veliku i udobnu sofu, opremljenu jakim zvučnicima i dockom za iPod. Cijena je "simboličnih" 999 funti, odnosno nekih devet tisuća kuna.

Ova cijena bila bi opravdana da Sound Sofa u sebi ima ugrađen vrhunski stereo sustav, međutim, ono što ima je 2.1 sustav, tako da je to zapravo kauč osrednjeg dizajna i zvučnika koji jedino garantiraju glasnoću. Osim iPoda, Sound Sofa može čitati SD kartice, te se može spojiti na Bluetooth. Ipak, s obzirom na omjer cijene i kvalitete, bolje vam je da kupite kauč i zvučnike odvojeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara