Napokon malo kreativnosti: E ovo su pošteni selfieji

Napokon malo kreativnosti: E ovo su pošteni selfieji

Foto: Instagram

AKO VAM je preko glave selfieja na kojima su glavni akteri napućena djevojka i stari bojler, ono što radi Helene Meldahl jednostavno će vas oduševiti.

Ova je djevojka, naime, fotografiranje same sebe podigla na sasvim novu razinu: oslikava svoje zrcalo i potom sebe "ubacuje" u fotku. Ova studentica iz Norveške, koja živi u Washingtonu, tvrdi da je "rođena za crtkaranje", a osim što stažira u norveškom veleposlanstvu, usput i glumi i pjeva i bavi se stand-up komedijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na zrcalu osmislim malu pozornicu", kazala je za Mashable i dodala da je crtanje po zrcalu počelo s ostavljanjem poruka cimerici. "Pisala sam gluposti i crtala joj male stripove, razne dodatke kao što su naočale ili brkovi na koje onda može 'ubaciti' svoje lice. I onda sam krenula u ozbiljnu potragu boja koje mogu upotrijebiti na zrcalima", objasnila je.

Tvrdi i da ne koristi nikakve efekte (osim onih dostupnih na Instagramu) niti digitalnu obradu fotografija, a kako njezina umjetnost izgleda provjerite u nastavku i na njezinom profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara