Nastavlja se priča o svađi Jacquesa i kostimografkinje: "Pristigla je prijava o pokušaju fizičkog nasrtaja"

Nastavlja se priča o svađi Jacquesa i kostimografkinje: "Pristigla je prijava o pokušaju fizičkog nasrtaja"

Foto: Facebook

PRIJE emitiranja druge emisije showa "The Voice" pojavile su se glasine o trzavicama na snimanju.

Točnije, u pitanju je svađa između Jacquesa Houdeka i kostimografkinje HRT-a Nataše Svekler i to oko izbora njegovih hlača, kako saznajemo. A tu su nategnutu situaciju, odnosno svađu, u službenoj su izjavi za medije potvrdili i s HRT-a. U njoj stoji: "Osobe koje su nazočile kreativnom razmimoilaženju oko ideja odijevanja za show, koje su žustro, energično i svaki sa svojim uvjerenjem razmjenjivali mentor showa Jacques Houdek i kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler, kažu da osim verbalne komunikacije nije bilo ničeg drugog - nikakvog fizičkog obračuna", stoji u priopćenju glasnogovornika "The Voicea" Aleksandra Kostadinova. i dodaje se: "HRT dosad nema saznanja da je kolegica Nataša Svekler pisanim putem prijavila nadređenima navodni fizički obračun o kojem se piše".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, situacija se u međuvremenu dodatno zagrijala, a čini se da nije došlo samo do verbalnog sukoba kako se na početku pisalo.

"Produkcija HRT-a je već prošle subote izvijestila da će zatražiti očitovanja o navedenom događaju. Pristigla je prijava o pokušaju fizičkog nasrtaja te očitovanja koja tu prijavu negiraju. Stoga će Produkcija HRT-a o daljnjem postupanju zatražiti mišljenje Pravne službe HRT-a. O tomu mišljenju ćemo vas pravodobno izvijestiti, a do tada nećemo dodatno komentirati navedeni događaj", stoji u novom priopćenju Aleksandra Kostadinova koje je danas pristiglo na našu adresu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara