Ne propustite! Rundek Cargo Trio 10. svibnja u HNK Zadar!

Foto: PR

DARKO RUNDEK u društvu Dušana Vranića na klavijaturama i perkusijama te energične violinistice Isabel, na poseban način objedinit će period Cargo orkestra i Trija.

Izvest će i neke nove skladbe s albuma na kojem upravo rade, no na repertoaru 10. svibnja u HNK naći će se  i hitovi iz perioda Haustora.

Rundeka nerijetko glazbeni kritičari nazivaju jednim od najzanimljivijih europskih glazbenika, a ne samo domaćih te iako se u glazbi „Plavog aviona“ osjeća traganje za nepogrešivim zvukom koji je katkad pun melankolije,  na koncertima izvode bogati repertoart koji publiku na vrhuncu večeri podiže na noge i motivira na ples!

Njihov posljednji nastup u Zadru bio je 2011. u Arsenalu, u sklopu hrvatske turneje, "Plavi avion" , kada su pokazali da su jedan od rijetkih glazbenih sastava sadašnjice koji je u stanju privući sve generacije.

Zadarska je publika tada odlično reagirala na „Plavi avion“, tj na intimniji i smireniji zvuk koji je Trio unio u Rundekove pjesme, a potpuni pozitivni „kaos“ dogodio se kad su izvodili Apokalipso, Enu, Ruke.

Svojom strastvenošću prema glazbi te ljubavlju prema publici i izvrsnoj međusobnoj komunikaciji, ova vesela trojka i ovog će puta prirediti  koncert za pamćenje, u gradu koji ih je prošli put ugostio prije pune dvije godine!

S obzirom na ograničeni broj ulaznica u HNK Zadar, molimo vas da svoje mjesto u dvorani osigurate na vrijeme.Ulaznice će biti puštene u prodaju 5 dana prije koncerta, točnije od ponedjeljka 6. svibnja i to po cijeni od 60 kn za parter i prva dva reda balkona, odnosno 50 kn od trećeg reda balkona, a možete ih kupiti svakim danom, osim subote i nedjelje, od 11.00-13.00 ili od 18.00-20.00 sati na blagajni HNK.

Ulaznice možete rezervirati putem telefona 023/314 – 552 već od 2. svibnja!

Usporedimo li cijenu ulaznice sa cijenom od  130 kn u Zagrebu, možemo reći da je da je ovo za obožavatelje i publiku iz regije idealna prilika da u HNK-u uživaju u nesvakidašnjem glazbenom putovanju, po vrlo pristupačnim cijenama.

Ukoliko ostane karata na dan koncerta, moći ćete ih kupiti po cijeni od 70 kn / parter, tj. 60 kn / balkon.

Proljetna turneja RUNDEK CARGO TRIJA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osijek - Kino Europa - 27. travnja

Križevci - Klub kulture - 28. travnja

Šibenik - HNK - 30. travnja

Cetinje - Kraljevsko pozorište - 2. svibnja

Cetinje - Kraljevsko pozorište - 3. svibnja

Dubrovnik - Lazareti - 4. svibnja

Nikšić - NK pub - 5. Svibnja

Podgorica - Montenegro caffe pub - 6. svibnja

Zadar - HNK - 10. svibnja

Split - Kocka - 11. svibnja


a nove proljetne i ljetne datume možete pratiti na

http://www.facebook.com/MenartBpm

te na www.darko-rundek.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara