Ne propustite posljednju priliku za odlazak na besplatno skijanje u Francusku i Knock Out Snow Festival!

Foto: Index

IMAŠ još svega nekoliko dana vremena osigurati si besplatno skijanje u Francuskoj i ludi provod na Knock Out Snow Festivalu! Što čekaš?

Sve što trebaš napraviti jest nagovoriti najbližeg frajera da ti da svoje odobrenje za prijavu na "The Fejs 2012" natječaj, poslati nam njegovu što otkačeniju fotografiju, navesti zašto bi baš on trebao biti pobjednik, te poslati vaše podatke - ime, prezime, datum rođenja (oboje morate biti punoljetni) i grad iz kojeg dolazite na thefejs@index.hr.

Dio prijava je već stigao, a kako one izgledaju, možete pogledati u nastavku:

>>> PROFILI PRIJAVLJENIH KANDIDATA <<<

Podsjećamo, Index.hr, Lajk.hr i najpoznatija turistička agencija za mlade na ovim prostorima - Collegium (www.collegium.eu) organiziraju "The Fejs 2012", izbor za najboljeg frajera na Fejsu u 2012. godini. Prijavi punoljetnog frenda/dečka/poznanika (koji ti za to mora dati pristanak) i ukoliko on pobijedi (za to će mu trebati lajkovi posjetitelja i glasovi žirija), vodimo tebe i tvoje društvo u Francusku! Pobjednicu i još dvije osobe vodimo na KnockOut Snow Festival, u francuske Alpe (Orcieres, od 05. do 12. siječnja 2013. godine).

Frajere smiju prijavljivati samo punoljetne ženske osobe iz Hrvatske, pod punim imenom i prezimenom, a detaljna pravila natječaja pronađite na dnu teksta. Naglašavamo da ovo nije izbor ljepote. Opis koji ćete postaviti uz fotografiju vašeg frajera mogao bi biti presudan u odluci žirija. Prijave šaljite na thefejs@index.hr.


***

PRAVILA NATJEČAJA


- Muške kandidate na izbor prijavljuju njihove djevojke/žene/prijateljice. Uvjet je da su i prijavljeni kandidat i djevojka koja ga prijavljuje punoljetni te da su oboje iz Hrvatske. Prijavljeni kandidat mora dati pristanak svojoj djevojci/ženi/prijateljici za to da ga prijavi na natječaj.

- Zaprimljene prijave će IndexTheFejs administrator objavljivati u Indexovoj rubrici Lajk kao fotografiju s opisom koji se sastoji od osnovnih informacija o frajeru (ime i prezime, datum rođenja, gdje živi) te kratkog obrazloženja zašto bi baš on trebao biti "The Fejs 2012". Djevojke trebaju frajere prijavljivati na mail thefejs@index.hr.

- Važeće su isključivo prijave zaprimljene putem maila thefejs@index.hr te objavljene u u Indexovoj rubrici Lajk od strane IndexTheFejs administratora.

- Vulgarne i nepotpune prijave neće biti uzete u obzir. Kandidati za koje utvrdimo da nisu punoljetni, nisu iz Hrvatske, ili nisu dali pristanak bit će diskvalificirani. Nagradu osvaja djevojka koja je poslala prijavu, a ne frajer koji pobijedi u izboru. Budite stoga dobri prema svojim boljim polovicama odnosno frendicama - osvoji li uz pomoć vas nagradu, možda i vas povede sa sobom na skijanje.

- Prijave se primaju od 29. studenog u 12 sati pa sve do proglašenja Top 10 kandidata, 20. prosinca u 12 sati.

-
U uži krug izbora ulazi Top 10 kandidata koji do 20. prosinca 2012. u 12 sati skupe najveći broj lajkova na stranici www.lajk.hr, odnosno index.hr/lajk. Naknadno prikupljeni lajkovi se ne računaju.

- Među Top 10 kandidata s najvećim brojem lajkova fotografija objavljenih u Indexovoj rubrici Lajk, naš će peteročlani žiri odabrati pobjednika


- Pet članova žirija dodjeljuje bodove kandidatima po principu: Najbolji frajer 10 bodova, drugi najbolji frajer 7 bodova, treći najbolji frajer 5 bodova, četvrti frajer 3 boda, a peti frajer 1 bod.

- Jedan od pet članova žirija bit će "publika", odnosno kandidate će se rangirati prema glasovima čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U slučaju da nakon zbroja bodova koje su im dodijelili članovi žirija dva ili više kandidata imaju jednak broj bodova, pobjeđuje onaj koji je skupio više lajkova čitatelja.

- Pobjednik će biti objavljen 21. prosinca u 12 sati, zajedno uz tablicu bodova koje su kandidatima koji su ušli u finale dodijelili članovi žirija, kao i imenima članova žirija koji su sudjelovali u odabiru pobjednika.

- Svi kandidati koji sudjeluju u natječaju, odnosno djevojke koje su ih prijavile, odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova fotografije svog ili fotografija drugih kandidata, kao i prava žalbe na odluke žirija.

- Pobjednik izbora djevojci koja ga je prijavila osvaja tjedan dana lude zabave s društvom (pobjednica + dvije osobe) u Francuskoj, na KnockOut Snow Festivalu, u organizaciji agencije Collegium.

- Djevojka koja prijavljuje nekog kandidata mora imati važeću putovnicu.

- U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Indexa i agencije Collegium, kao niti članovi njihovih obitelji i rodbina.

- Index zadržava pravo da odbije kandidature za koje procijeni da bi narušile regularnost ili ugled natjecanja.

- Svi kandidati, odnosno djevojke koje su ih prijavile na natječaj uz njihovo odobrenje, svojim sudjelovanjem prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?