Ne zna se tko je ona ni odakle se pojavila: Potpuni misterij navodne predstavnice Uzbekistana na izboru za Miss svijeta

Screenshot: YouTube

IDENTITET djevojke koja se predstavlja kao Rakhima Ganieva i Miss Uzbekistana na ovogodišnjem izboru za Miss svijeta, doveden je u pitanje nakon što su iz njezine zemlje javili da nemaju pojma tko je ona.

Ganieva je u videu predstavljanja, koji je objavljen na službenim stranicama svjetskog izbora, sasvim uobičajeno ispričala da voli sport i glazbu, koji je fakultet upisala, da bi voljela pobijediti i da dolazi iz glavnog grada Uzbekistana.

Ali, iz njezine je države stigla vijest da kod njih izbor za miss nije održan, piše britanski Telegraph. Kontaktirano je i Ministarstvo kulture i sporta i Nacionalni odbor za ženska pitanja i nitko od njih nema nikakvih saznanja o ovoj djevojci. Agencije za modele također nikad nisu čule za nju, a fakultet za koji je u videu kazala da se na njega upisala, nema nikakve podatke o njoj.

Unatoč tomu njezin je profil na stranici još uvijek aktivan, a Ganieva se redovito javlja svojim obožavateljima i putem stranice na Facebooku.

Gulnara Karimova, kći uzbečkog diktatora i povremena pop-zvijezda, na svojem je Twitter profilu Ganievu opisala kao "djevojku koja se pojavila niotkuda".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara