Ne znate što ćete s neželjenim stvarima koje vas podsjećaju na bivše? Prodajte ih!

Screenshot: HeyWapas.com

DVIJE poduzetnice iz Čilea pokrenule su stranicu na kojoj žene mogu prodavati stvari koje su pripadale ili koje su im poklonili njihovi bivši - kako bi mirno nastavile sa svojim životima.

Nakon razgovora sa svojim prijateljima, sestrama i majkama Katherine Aybar i Maria Jose Molina zaključile su da poznaju mnogo žena koje su prekinule sa svojim partnerima, a iz tih su im veza ostale stvari koje ne žele posjedovati. A kako one ne bi morale, ako to ne žele, bacati te predmete ili se nalaziti s bivšima kako bi im ih vratile, Katherine i Maria osmislile su stranicu Wapas, mjesto gdje korisnici mogu prodavati sve, od nakita i elektronike do plišanih igračaka koje su im poklonili partneri kojih se ne žele sjećati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ideja se rodila kad je jedna prijateljica prolazila kroz razvod, a nakon teških trenutaka koje je prošla, pitale smo je što je napravila s vjenčanim prstenjem. Rekla nam je da ih je prodala za jako malu svotu nova jer nije pronašla puno mjesta na kojima bi ih se mogla riješiti", izjavila je Aybar za Reuters.

Osim toga, Wapasov forum je i mjesto na kojem korisnici ohrabruju jedni druge da podijele priču o predmetima koje prodaju te se na taj način i emotivno riješe neželjenog tereta pa mnogi ovu prodaju doživljavaju terapeutski, ne osvetnički. "Ideja nije biti okrutan ili osvetnički nastrojen ili takvo što. Fokusiramo se na to da netko uspije okrenuti novu stranicu i napraviti to na pozitivan način", ispričala je Molina.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara