Neće se izvući "tako lako": Bivša supruga odbila ček na 975 milijuna dolara

Neće se izvući "tako lako": Bivša supruga odbila ček na 975 milijuna dolara

Foto: Gulliver/Getty Images

HAROLD HAMM, multimilijarder i čelni čovjek Continental Resourcesa koji se trenutno nalazi usred napete brakorazvodne parnice, svojoj je bivšoj ženi spremno ponudio ček na 974,8 milijuna dolara. Ona je to odbila.

Naime, Sue Ann Arnall istog je trena dobila sve ono što joj je Hamm obećao platiti u studenom prošle godine, ali to, čini se, nije bilo dovoljno.

"Gospođa Arnall preko svojih je odvjetnika izjavila da odbija ovu isplatu jer prihvaćanjem ne želi riskirati odbijanje žalbe koju je uložila", rekao je Hammov odvjetnik Michael Burrage komentirajući žalbu na presudu suda u Oklahomi.

I dok većina smatra kako je gotovo milijardu dolara više nego dovoljno novca, treba podsjetiti da je Arnall u jednom trenutku računala na dvostruko veći iznos što bi njihov razvod pretvorilo u najskuplji u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brakorazvodni rekorder i dalje ostaje medijski mogul Rupert Murdoch koji je bivšoj supruzi morao isplatiti 1,7 milijarde dolara.

Podsjetimo, par je pokrenuo brakorazvodnu parnicu nakon što je Sue Ann Harolda optužila za nevjeru.

Prema pisanju Forbesa, Hamm je 35. najbogatiji Amerikanac s bogatstvom koje se procjenjuje na 16 milijardi dolara, a njegov Continental Resources nalazi se u top 10 američkih naftnih kompanija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara