Nije izdržala da se ne opravda: Beyonce novinarima otpjevala himnu uživo

Nije izdržala da se ne opravda: Beyonce novinarima otpjevala himnu uživo

Screenshot: YouTube

OVOG četvrtka Beyonce je u New Orleansu održala konferenciju za medije vezano uz svoj skorašnji nastup u poluvremenu Super Bowla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, kad je izašla na pozornicu, prvo je odlučila raščistiti neke stvari. Naime, pjevačicu je očito zasmetala razina medijske hajke koja se na nju sručila nakon što je u javnost izašla informacija da je na inauguraciji predsjednika Obame pjevala na playback. Iz tog je razloga zamolila sve prisutne da ustanu te im otpjevala himnu a capella uživo.

Oni su reagirali ovacijama, a nakon što je otpjevala, ispričala je i zašto na inauguraciji nije pjevala uživo: "Ja sam perfekcionist i vježbam dok ne poteče krv. Nisam imala vremena vježbati s orkestrom. U pitanju je bio prijenos uživo i vrlo emotivan nastup za mene. Jedan od mojih najponosnijih trenutaka. S obzirom na vrijeme, na odgodu, na činjenicu da nisam imala poštenu tonsku probu, nisam osjećala da mogu riskirati. U prvom je planu bio predsjednik i inauguracija i željela sam da i on i čitava zemlja budu ponosni. I zato sam odlučila pjevati uz prethodno snimljenu verziju, što je jako česta pojava u glazbenoj industriji i vrlo sam ponosna na svoj nastup".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara