Nije trebalo dugo, evo i prvih teorija zavjere o rođenju britanske princeze

Nije trebalo dugo, evo i prvih teorija zavjere o rođenju britanske princeze

Foto: Hina

PRIJE dva dana Kate Middleton na svijet je donijela djevojčicu, svoje drugo dijete, kraljevsku princezu.

Ali, ne misle svi tako.

Naime, zahvaljujući tome kako je Kate (ali i beba) izgledala samo nekoliko sati nakon poroda, razmahali su se teoretičari zavjera koji tvrde da ona nije rodila dijete, već da je imala lažan trbuh i surogat majku, ali i da dijete nije rođeno kad je rečeno (2. svibnja ujutro), već da je staro barem nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O teoriji su se rado raspisali i britanski mediji koji prenose rusku Komsomolskayu Pravdu i napise koji su se tamo pojavili. Nekoliko Ruskinja ustvrdilo je u "bizarnoj teoriji zavjere", piše Mirror, da je nemoguće da je Vojvotkinja od Cambridgea izgledala tako dobro odmah nakon poroda. "Ako je stvarno rodila prirodnim putem, to je moralo biti nekoliko dana prije", kazala je jedna, a druga dodala: "Rodila je prije tri dana. Tek su sad objavili. Pogledajte dijete - ne izgleda nimalo kao novorođenče. Stara je barem tri dana. Nema ničega što bi moglo pomoći ženi, čak ni najbolji doktori na svijetu, da ustane pet sati nakon poroda i išeće iz bolnice".

Neke su otišle korak dalje u svojim tvrdnjama pa smatraju da Kate nije uopće ni bila trudna. "Postojala je surogat majka koja je rodila dijete. Kate je očito nosila umjetni trbuh. Jednostavno je nemoguće da samostalno hoda nekoliko sati nakon što je rodila i maše publici u bijeloj haljini. Ako ste ikad rodili, pokušajte se sjetiti sebe tri ili četiri sata nakon toga. Čak i ako je porod bilo lak, žene samo žele spavati nakon njega. Ovo je predstava i prikaz obitelji iz bajke".

Članak je izazvao puno pažnje u Rusiji pa su se na njemu pojavili i komentari u kojima žene pišu: "Nema majčinskog pogleda u njezinim očima - ne vidi se ta prirodna pojava. Pogledajte Dianu kad je rodila. Kate je samo glumica teatra Buckinghamska palača. Nije rodila!", "I ja sam to pomislila - dijete je stato 7 do 10 dana. Prevelika je i koža joj je presvijetla i premalo smežurana" ili "Nemoguće je da Kate izgleda tako dobro. Nije rodila, uvjerena sam".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara