Nikolića u bolnici posjetila studentica glume: "Rekao mi je da se dobro osjeća i bori svim silama"

Nikolića u bolnici posjetila studentica glume: "Rekao mi je da se dobro osjeća i bori svim silama"

Foto: Press

GLUMCA Dragana Nikolića, koji je prije nekoliko dana zbog problema s plućima i u teškom stanju hitno prevezen u bolnicu, a sada se, kako su objavili njegovi liječnici, dobro oporavlja, jučer je u bolnici, gdje je uz njega svakodnevno supruga Milena Dravić, posjetila, kako javlja Blic, jedna studentica Akademije dramskih umjetnosti kako bi mu prenijela podršku javnosti i želje za što brži oporavak.

"Gospodin Nikolić je moj uzor i zbog njega sam upisala Akademiju. Kada sam čula da je loše, to me je dotuklo, morala sam ga vidjeti i pružiti mu podršku. Donijela sam mu voće kako bih barem malo doprinijela njegovom oporavku", rekla je za Blic studentica koja nije željela da joj se objavljuje ime. "U ovom je trenutku najmanje važno kako se ja zovem", rekla je te dodala kako je imala tremu prije susreta s legendarnim glumcem.

"Pričala sam sa sestrama, koje su mu prenijele da ga želim vidjeti. Dragan je pitao je li mu došla Milena, jer tog dana još nije imao posjete. Kada su mu rekli da sam ja, kao veliki štovatelj njegovog rada, ispred sobe, pristao je da me nakratko vidi. Bila sam dirnuta jer ne mogu riječima opisati emocije koje sam mu željela prenijeti. Na putu do njegove sobe čula sam da mu je bolje i da se oporavlja, da šeta, jede, pije i šali se sa suprugom", priča studentica, te dodaje:

"Odmah po ulasku sam mu rekla da ga ne želim uznemiravati, ispričala sam mu se i dodala da smo svi svim srcem uz njega. On u početku nije progovarao, ali kada je shvatio da sam iskreno dirnuta, rekao je da se dobro osjeća. Prenijela sam mu pozdrave od svojih prijatelja i kolega. Rekla sam da su svi uz njega i da želimo da se oporavi i da što prije bude onaj stari. Nasmijao se i rekao mi da i on to najviše želi i da se svim silama bori. Jak je on, izdržat će sve nevolje".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara