Nikolina Ristović otkrila detalje s vjenčanja: Prvi ples bio je uz "At Last" Ette James

Foto: Facebook

U RAZGOVORU za srpski Hello!, Nikolina Pišek progovorila je o detaljima svadbe u Monte Carlu o kojem se posljednjih tjedana često pisalo.

Sa suprugom Vidojem Ristovićem u Monaco je stigla nekoliko dana ranije kako bi završili sve obaveze vezane uz organizaciju svadbe, a goste koji su došli iz Srbije, Hrvatske, New Yorka, Londona i Moskve smjestili su u apartmane hotela Metropol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svadbeno slavlje održano je uz bazen, a prisustvovalo je 72 uzvanika. Kada je slavlje završeno, svi su otišli u diskoteku, a idući dan je bio predviđen za opuštanje.

"Za svadbu su me pripremili frizer Miroslav Luković i vizažist Marko Nikolić. Spremanje s Markom i Mislavom proteklo je zabavno, bez prethodne probe jer ih obojicu dugo znam te sam imala puno povjerenje u njih", rekla je Nikolina.

"Moja želja bila je da naš prvi ples bude uz 'At Last' Ette James. Bend je pratio pjevača Jacquesa Houdeka, koji je, po meni, najbolji hrvatski vokal", rekla je voditeljica.

Za kraj je dodala i kako sad nosi samo prezime Ristović, a o djeci ipak nije govorila već je samo kratko izjavila: "Što bude, bit će".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara