Nina Kraljić prokomentirala šuškanja o odlasku na Eurosong

Nina Kraljić prokomentirala šuškanja o odlasku na Eurosong

Screenshot: Facebook

NAKON što je jučer svoj prvi singl predstavio Marin Jurić - Čivro, došlo je vrijeme i da Nina Kraljić, pobjednica "The Voicea" krene u osvajanje estrade.

Njezina prva pjesma, doduše, još uvijek nije objavljena, ali ju je ona zato najavila. U razgovoru sa Zlatom Muck kazala je: "Ja se nadam da će singl vrlo skoro biti vani. Još uvijek radimo na nekim korekcijama, pjesma je službeno u miksu... Ali teško mi je reći na čemu točno radimo jer ni ja ne znam gdje ću završiti. Nisam se definirala niti neću, to mi se čini kao umanjivanje kreative, bolje mi je da krenem u nešto pa onda vidim gdje ću završiti".

Dodala je i da će pjesma biti nastavak onoga što se od nje moglo vidjeti u "Voiceu", a potom dodala: "Mislim da će ljudi opet komentirati da zvuči kao eurovizijska pjesma malo, ali namjera nam zaista nije bila takva". Zlata je na to komentirala da bi joj to baš bilo dobro ako ju netko odluči poslati na Eurosong, aludirajući na šuškanja koja su se nedavno pojavila o Nini kao hrvatskoj predstavnici na natjecanju za najbolju pjesmu Europe na što je ona kazala: "To je super kad mi netko kaže: 'Ej Nina, čestitam ti na onome...' A ja kažem: 'Na čemu?'. To su šuškanja, nitko ne zna što će biti, a mi ćemo se potruditi da sve što radimo bude što kvalitetnije".

Što je još kazala provjerite u videu.

Ninin singl samo što nije ugledao svjetlo dana. Pogledajte intervju u kojem je Zlati opisala svoj prvi uradak! :)

Posted by The Voice - Najljepši glas Hrvatske on Wednesday, June 17, 2015

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara