Nives Celzijus otkrila zašto je pozvana na Kolindinu inauguraciju

Nives Celzijus otkrila zašto je pozvana na Kolindinu inauguraciju

Screenshot: RTL

NIVES CELZIJUS komentirala je jučerašnju inauguraciju novopečene predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović na koju je bila pozvana kao VIP gošća pa je u intervjuu RTL-voj novinarki otkrila kako smatra da ju je predsjednica pozvala zbog toga što spada u hrvatske manjine, s obzirom na to da je Srpkinja.

"Mislim da je samim tim postupkom pokazala i sprovela ono što zapravo i govori. Opet je dala
podršku članici manjine", kazala je Nives, a kada ju je novinarka upitala zašto je ona članica manjine, Nives je nadodala: "Pa mislim, ipak sam Srpkinja i nikada nisam to tajila. Tako da, zaista mislim da je pokazala da ravnopravno gleda na sve građane i da smo mi svi, bez obzira i kao manjine, građani i građanke Hrvatske, i Hrvati".

Nives se osvrnula na pjesmu "Kolinda" o kojoj je, podsjetimo, prethodno kazala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po ideji mojeg kreativnog tima, gospođi Grabar-Kitarović sam snimila i obradu pjesme 'Kolinda' iz 1967. po kojoj je naša predsjednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju. Gospođa predsjednica djeluje mi kao dominantna žena koja ništa neće prepustiti slučaju i veselim se njezinim budućim državničkim potezima. Od srca joj želim puno sreće i  suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana".

Nives je sada komentirala: "Pretpostavljali smo da će predsjednica i njen ured shvatiti da je riječ o jednoj dobroj namjeri... to je vesela pjesma, simpatična pjesma i prenosi upravo taj optimizam koji svi očekujemo i nije bila riječ o nikakvoj parodiji. Htjeli smo prepjevati pjesmu za koju smo znali da će biti dobar marketinški trik za mene samu, u pitanju je bio pravi trenutak. S druge strane, predsjednica je po toj pjesmi dobila ime i nekako se to jako lijepo uklopilo".

Intervju možete pogledati OVDJE.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara