Nives na udaru zbog Kolinde

Nives na udaru zbog Kolinde

Screenshot: YouTube

NIVES CELZIJUS snimila je novu pjesmu "Kolinda" i prateći video spot uoči inauguracije nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Radi se o prepjevu pjesme Zdenke Vučković iz 1967. godine po kojoj je i nova predsjednica dobila ime. A iako je pjesma, kao i sve što Nives radi, privukla puno pažnje pa je dosad skupila više od 233 tisuće klikova, nisu svi zadovoljni viđenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, video trenutno ima 760 lajkova, ali i više od 2000 dislajkova, a u komentarima su se mnogi obrušili na ovaj Nivesin uradak. "Nakon sta sam poslusala ovo mislim da mi je IQ pao ispod 0", "Ograničeno, nemaštovito i djetinjasto. Jednom riječju - Nives Celsijus...Al ajde, barem jednom nije u prvom planu njen 'prsni intelekt'" i "Draga Nives..Ajde bez ovo "draga" izbriši taj video s YouTubea jer u 15 minuta sakupila se duplo vise dislajkova umjesto lajkova. Ali ajde razumio bi da je pjesma dobra, a spot im se svidja ili obrnuto...ali ovdje se nikome ništa ne sviđa. Zato te molim da makneš taj video i da se ne sramotiš pred cijelim svijetom. Mislim da me ovih nekoliko stotina ljudi koji su dislajkali podržava" samo su neki od komentara, a, naravno, ima i onih koji su u sve upleli priču o hrvatstvu.

Jedan je korisnik napisao: "Kolinda Grabar-Kitarović je za razliku od tebe Nives prava Hrvatica".

Nivesino stalno koketiranje s parodijom tako ovaj put očito nije dobro prihvaćeno, čak je i na tu temu pao jedan komentar. "Prvo misliš, a valjda je parodija...Al onda skužiš da ona misli ozbiljno s ovom pjesmom...", stoji u njemu.

Ipak, teško da će ovo Nives zasmetati - pažnju je još jednom privukla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara