Njegovoj supruzi Valentinovo je svaki dan: Posljednjih 40 godina svakog dana dobiva ljubavno pismo

Njegovoj supruzi Valentinovo je svaki dan: Posljednjih 40 godina svakog dana dobiva ljubavno pismo

Screenshot: ABC

BILL BRESNAN iz New Jerseyja posljednjih 40 godina u braku je sa suprugom Kirsten Bresnan, i tijekom svih tih godina njeguje istu dnevnu rutinu, pišući supruzi ljubavna pisma.

Naime, Bresnan joj svaki dan napiše jedno pismo, a Kirsten ih je brižno rasporedila po kutijama koje čuva na tavanu obiteljske kuće. Radi se o čak 25 kutija u kojima ima preko deset tisuća pisama, prenosi ABC.

"Sva ljubavna pisma su potpisana istom rečenicom: 'Volim te, draga", otkrio je 74-godišnji Bresnan i dodao: "Mogao bih, primjerice, izabrati dan iz 1982. godine koji bi započeo restoranom u kojem smo jeli ili filmom koji smo pogledali, a zatim slijedi moja reakcija na to. Pisma su svojevrsni ljubavni dnevnik".

S pisanjem pisama započeo je sasvim slučajno. Prvo se radilo o slatkim porukama koje je ostavljao supruzi na ubrusima ili malim papirićima, na početku njihove veze, a u braku je počeo pisati pisma.


World News Videos | ABC World News

Brosnan tvrdi da su imali maleno i jednostavno vjenčanje te da imaju brak kao iz bajke.

"Nikada se nismo posvađali u 40 godina braka. Mogli smo se ne slagati oko nečega, no uvijek to riješimo razgovorom".

Ako ide na putovanja, Bresnan se unaprijed pripremi: šalje razglednice ili napiše pisma unaprijed.

"Tajna uspjeha svake veze je da se na njoj radi svakoga dana. I nikada nemojte zaspati ljuti. Sve bi se trebalo riješiti prije poljupca za laku noć".

Par je jedno drugom bio velika podrška i tijekom najtežih dana. Naime, oboma im je bio dijagnosticiran rak, Brosnanu nekoliko godina prije supruge, no oboje su uspjeli pobijediti
tešku bolest.

74-godišnjak se nada kako će njihova priča s ljubavnim pismima inspirirati druge, pogotovo mlađe parove. "Često primijetim mlađe parove kako sjede u restoranu, no zajedno ne komuniciraju već bulje u mobitele. Ljudi bi trebali pričati zajedno, gledati jedno u drugo te uživati u zajedničkom vremenu".

Svojoj supruzi već je poslao nekoliko pisama za Valentinovo unaprijed, a otkrio je i kako će proslaviti ovogodišnji Dan zaljubljenih: "Vjerojatno ćemo otići na finu večeru, otvoriti posebnu bocu vina i pojesti komad čokolade. Važno je da smo zajedno".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara