Nonšalantna borba protiv kriminala: Svezao provalnika, ostavio ga na travnjaku i otišao na posao

Nonšalantna borba protiv kriminala: Svezao provalnika, ostavio ga na travnjaku i otišao na posao

Screenshot: YouTube

KADA je muškarac iz Oklahome uhvatio provalnika na djelu, učinio je nešto na što ne nailazimo baš svaki dan. Napao ga je, oborio na zemlju, kvalitetno svezao, ostavio na travnjaku da u nezgodnom položaju dočeka policiju i nonšalantno otišao na posao da ne zakasni, jer hvatanje provalnika ipak mu je oduzelo previše vremena.

"Ponio se kao super junak", rekla je novinarima njegova trudna supruga Denay Houston i dodala da je užasno ponosna na svog dragog.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bračni par Houston u noći je probudio zvuk razbijanja prozora. Nakon toga čuli su i zvukove koji su dopirali iz garaže, a njen je suprug stao pored vrata i pričekao da provalnik "završi s poslom". Čim je promolio glavu, Houston ga je zaskočio, oborio na zemlju i svezao.

Provalnik, kasnije identificiran kao Robert Cole, očito nije bio spreman za ovaj iznenadni napad, a muškarac čije ime policija nije otkrila, supruzi je rekao da pripazi na provalnika dok ne stigne policija jer on kasni na posao.

"On je jednostavno takav čovjek. Posao je posao. 'Ja moram raditi, on je svezan, policija dolazi, ja moram ići'", rekla je novinarima News 9-a Denay, a policajci su stigli na nedugo nakon njegovog odlaska. Cole je uhićen i optužen za provalu, a fotografija s travnjaka obišla je svijet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara