Nova Miss Universe dolazi iz Venezuele: Hrvatska predstavnica nije se plasirala među šesnaest najljepših

Nova Miss Universe dolazi iz Venezuele: Hrvatska predstavnica nije se plasirala među šesnaest najljepših

Foto: Guliver/Getty Images

MARIA GABRIELA ISLER iz Venezuele izabrana je u Moskvi za ovogodišnju Miss Universe.

Njezinom prvom pratiljom proglašena je Miss Španjolske, druga pratilja je Miss Ekvadora, treća Miss Filipina, a četvrta Miss Brazila.

Iako je slovila kao jedna od favoritkinja, hrvatska predstavnica Melita Fabečić nije se uspjela plasirati među šesnaest najljepših djevojaka.  

U Top 16 ušle su predstavnice Costa Rice, Ukrajine, Kine, Ekvadora, Velike Britanije, Indonezije, Venezuele, Dominikanske Republike, Puerto Rica, Španjolske, USA, Nikaragve, Švicarske, Indije, Brazila i Filipina.

Nova Miss Universe Maria Gabriela Isler dolazi iz Maracaya, ima 25 godina i trenutno radi na Venevision TV Network.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija Kraljević iz hrvatske direkcije izbora za Miss Universe ponosna je na mladu Melitu. "Samim sudjelovanjem na ovom spektakularnom izboru postigli smo svoje, a to je da se čuje za Hrvatsku. Na izboru je sudjelovalo 86 djevojaka i sve su svjesne činjenice da samo jedna od njih kući, tj. u New York odlazi kao pobjednica. No, ostalih 85 odlaze bogatije za jedinstveno iskustvo, puno novih, vrijednih poznanstava i prijateljstava, te s prekrasna tri tjedna u jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu", rekla je Marija Kraljević.

Ivana Delač Đolo, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske, kaže kako je Melita svojom ljepotom očarala fanove diljem svijeta koji su je nekoliko mjeseci prije svjetskog izbora svrstavali među najljepše kandidatkinje ovogodišnjeg izbora i dijelili njezine fotografije na društvenim mrežama i blogovima.

"Lenta s imenom naše zemlje obišla je svijet u rekordnom roku što je izvrsna promocija za Hrvatsku  i našu mladu ljepoticu koja je blistala na sceni u finalu. Prestižni i vrlo čitani portal Globalbeauties.com od početka je pratio Melitu, kao i Missosology, koji su nebrojeno puta pisali o njezinoj fotogeničnosti i izvrsnom scenskom nastupu", rekla je Ivana.

Nekoliko dana prije samog finala Melita Fabečić zahvalila se svima na potpori putem svog Facebook profila: ''Presretna sam, nikad nisam mogla niti pomisliti da ću dobiti ovoliko podrške iz cijeloga svijeta, a naročito iz Hrvatske! Toliko pošte, poruka i ljubavi od svih! Hvala svima koji su me podupirali'', napisala je Melita koju se može vidjeti i u Gentleman's Choicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara