Novak Đoković: Žene su u mojima očima boginje

Novak Đoković: Žene su u mojima očima boginje

Screenshot: Nova TV/Video

NOVAK ĐOKOVIĆ gostovao je jučer u Dnevniku Nove TV, a osim o karijeri, bilo je riječi i o privatnom životu koji je odnedavno obilježen rođenjem njegova sina koji sad ima četiri mjeseca.
 
"Definitivno me je to promijenilo, u pozitivnom smislu, osjećam više empatije, a imam i više razumijevanja za obiteljski život, kao i za suprugu. Žene su u mojim očima boginje za sve što moraju podnijeti te zbog žrtve i načina na koji se potpuno predaju djetetu, što je na neki način prirodno i shvatljivo i razumljivo, ali, opet, ne možemo to uzimati zdravo za gotovo, ne može se to podrazumijevati. 
 
Izuzetno sam zahvalan svojoj supruzi, dosta je bila odvojena od mene u ovom periodu, nismo bili u Australiji i Dubaiju, ona je potpuno posvećena našem sinu, a ja se trudim kad god sam s njima da aktivno sudjelujem u njegovom razvoju", rekao je Đoković.
 
Otkrio je, između ostaloga, i to da posebno uživa u hrvatskoj glazbi te da su mu omiljeni izvođači Oliver Dragojević, Gibonni i Garan Karan: "Ima toliko muzičkih kvaliteta u Hrvatskoj. I u BiH i Srbiji isto, ali u Hrvatskoj posebno, to je nešto nevjerojatno. Uživam u hrvatskoj muzici... Upoznao sam Karana, imao sam tu čast, a volio bih i Olivera sresti jednoga dana".
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara